Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nierzetelny wlasciciel

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RobCRO
Cromaniak
Nierzetelny wlasciciel

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 29.08.2006 17:19

Bok,
wrocilem z Makarskiej i Ciovo - o tym napisalem troche w innym dziale, tu chcialbym postawic pewne pytanie, co zrobic z nierzetelnym wlscicielem kwatery, gdzie zglosic, ze nocuje ludzi bez meldunku?
Hvala
Robert
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 29.08.2006 18:20

:D A hoy z tratwy Waldek - a może to rodzina ? :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2006 19:55

RobCRO napisał(a):.......co zrobic z nierzetelnym wlscicielem kwatery, gdzie zglosic, ze nocuje ludzi bez meldunku?
Hvala
Robert

Zawsze zgłaszasz wszystkie nieprawidłowości Rob :?: :wink:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 29.08.2006 20:03

RobCRO napisał(a):Bok,
tu chcialbym postawic pewne pytanie, co zrobic z nierzetelnym wlscicielem kwatery, gdzie zglosic, ze nocuje ludzi bez meldunku?

Dlaczego chciałbys taki fakt zgłaszać ????
Dlaczego zależało Ci by być zameldowanym ?????

Powodzenia
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.08.2006 20:42

Bok-wróciłeś, podziękowałeś a teraz chcesz właściciela brzydko mówiąc-sypnąć???
Jeśli tak bardzo ci na tym zależało, dlaczego nie poprosiłeś właściciela o to na miejscu?
Mi się taka kolej rzeczy nie podoba...sorki
Andrzej G
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej G » 29.08.2006 20:52

RobCRO napisał(a):Bok,
wrocilem z Makarskiej i Ciovo - o tym napisalem troche w innym dziale, tu chcialbym postawic pewne pytanie, co zrobic z nierzetelnym wlscicielem kwatery, gdzie zglosic, ze nocuje ludzi bez meldunku?
Hvala
Robert

coś taki praworządny, z pisu chyba nie jeseś :lol: ,albo ze skarbówki :wink: :wink:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 30.08.2006 09:41

zaden tam praworzadny, chodzilo bardziej o styl, w jaki zostalo wszystko zalatwione. ostatniego dnia komunikacja przez...sms, choc wlascicielka byla w domu. wolanie 10 euro/os za prysznic i zrobienie kanapek (gdy zgodzilismy sie zwolnic pokoj rano) i opowiadanie "bajek", gdy zapytalem o meldunek (takie cos dostalem na Ciovo), ze wlasciciel z Ciovo bedzie mial klopoty, gdy zabiore potwierdzenie rezerwacji do Polski. chyba nikt nie lubi jak mu sie ciemnogrod wciska. ogolnie odnieslimy wrazenie, ze liczy sie tam klient a nie czlowiek. pewnie w makarskiej ktos sie zawsze znajdzie, kto bedzie szukal kwatery. podejscie do czlowieka jest czysto biznesowe. na Ciovo bylo inaczej, gospodarze przemili, przywiezli, odwiezli, traktowali nas jak ludzi a nie tylko klientow.
a tej partii, ktora wspominacie to nie lubie...
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 30.08.2006 10:27

No własnie są ludzie i ludzie, jedni machną ręką i zapomną
a inni będą piać skargi i takie tam żeby było ich na wierzchu.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2006 10:27

RobCRO napisał(a):zaden tam praworzadny, chodzilo bardziej o styl, w jaki zostalo wszystko zalatwione. ostatniego dnia komunikacja przez...sms, choc wlascicielka byla w domu. wolanie 10 euro/os za prysznic i zrobienie kanapek (gdy zgodzilismy sie zwolnic pokoj rano) i opowiadanie "bajek", gdy zapytalem o meldunek (takie cos dostalem na Ciovo), ze wlasciciel z Ciovo bedzie mial klopoty, gdy zabiore potwierdzenie rezerwacji do Polski. chyba nikt nie lubi jak mu sie ciemnogrod wciska. ogolnie odnieslimy wrazenie, ze liczy sie tam klient a nie czlowiek. pewnie w makarskiej ktos sie zawsze znajdzie, kto bedzie szukal kwatery. podejscie do czlowieka jest czysto biznesowe. na Ciovo bylo inaczej, gospodarze przemili, przywiezli, odwiezli, traktowali nas jak ludzi a nie tylko klientow.
a tej partii, ktora wspominacie to nie lubie...

to jak to jest z tą nierzetelnością ,bo wydaje mi się ,że tytuł postu jest nierzetelny :D
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 30.08.2006 12:21

to mi sie niezle oberwalo...hvala. byc moze gdyby ktos z Was byl na moim miejscu, tez by jakos zareagowal. moze od razu by na to zwrocil uwage, a moze machnal reka. tylko czemu zawsze na dole, czemu ustepowac? podam Wam przyklad z pracy, byla u nas wolontariuszka z Belgii. Dopominala sie o wszystko, o kazdy szczegol - do granic naszej/ mojej wytrzymalosci? wiec staranie sie, aby wszystko bylo ok, jest takie zle i roszczeniowe? ja tylko na koniec chcialem druk potwierdzenia zameldowania, a niech trafilby sie jakis upierdliwy celnik? po podrozach do Rosji wiem co to znaczy meldunek...co prawda CRO to nie Rosja ale chodzi o sam fakt.

a moze faktycznie najlepiej bylo nie poruszac tego tematu na forum.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2006 14:25

RobCRO napisał(a):.......

Moim zdaniem trzeba było opisać w skrócie zdarzenie i Twoje odczucia, ew. pomysł zgłoszenia nierzetelności właścicielki kwatery.
Popatrz na Twój pierwszy post.... jest tam wprawdzie wzmianka o opisie, ale w innym dziale i nie każdy wszystko czyta. Na podstawie tych kilku słów spytałem Cię czy zawsze zgłaszasz nieprawidłowości :wink: :lol:
Reakcja kilku osób była podobna, ale chyba nie wynikała z chęci "dołożenia" Ci...tylko z lakonicznej pierwszej wypowiedzi.
Pzdr
gunia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gunia » 30.08.2006 14:43

moze czegos nie wiem ale po co komuś karteczka o zameldowaniu?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2006 15:23

slapol napisał(a):
RobCRO napisał(a):.......

Moim zdaniem trzeba było opisać w skrócie zdarzenie i Twoje odczucia, ew. pomysł zgłoszenia nierzetelności właścicielki kwatery.
Popatrz na Twój pierwszy post.... jest tam wprawdzie wzmianka o opisie, ale w innym dziale i nie każdy wszystko czyta. Na podstawie tych kilku słów spytałem Cię czy zawsze zgłaszasz nieprawidłowości :wink: :lol:
Reakcja kilku osób była podobna, ale chyba nie wynikała z chęci "dołożenia" Ci...tylko z lakonicznej pierwszej wypowiedzi.
Pzdr

Ja zrozumiałem ,że według RobCRO nierzetelność właścicielki polegała na tym ,że nie pozwoliła im być w apartamencie do wieczora w związku z tym
tytuł postu.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.08.2006 16:20

Uważam , że kolega RobCro jest prawdziwym facetem, prawomyślnym obywatelem . Postępuje w mysl zasady , że kontrola jest najwyzszą formą zaufania społecznego. Jednak najwyzszą forma zaufania społecznego jest podpierdolenie podpierdalanego do wyzszych organów kontrolnych w obecnosci podpierdalanego pijac z nim w przeddzień wyjazdu wódeczke i jego rodziną. Pozdrawiam cromaniaków
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 31.08.2006 06:56

wodeczki nie pilem z gospodarzami. taki "zyczliwy" tez nie jestem. przynajmniej w moim odczuciu...ponadto, moja sympatia miala podobny poglad jak ja. wszystko mozna bylo zalatwic inaczej. i gospodarz domu mogl postapic inaczej, rowniez ja. a tak wyszlo, ze przylepiono mi etykietke "pod..." i czlonka jakiejs partii. Dobra to juz moj ostatni post w tym temacie.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nierzetelny wlasciciel
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone