Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieruchomość

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
izabiuro
Autostopowicz
Nieruchomość

Nieprzeczytany postnapisał(a) izabiuro » 21.09.2006 09:40

:lol: A może ktoś wie czy na Chorwacji można kupić jakąś nieruchomość????[/list]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.09.2006 10:36

W Chorwacji można kupić nieruchomość.
andrzej_bialy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej_bialy » 21.09.2006 15:44

pewnie ze mozna poszukaj troche bylo o tym juz nie raz:)
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 21.09.2006 17:44

Pewnie, że można :) sam bym kupił. Nawet się rozglądałem :) ale ceny są mało zachęcające :( i chyba trzeba zostać przy wynajmowaniu.
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 21.09.2006 19:37

Witam. Przeglądałem ogłoszenia dot. nieruchomości i mogę powiedzieć, że np mieszkania w okolicy Zadaru i Szibenika ( z tych okolic miałem gazetę ) 50 m kwadratowych to ok. 50 tyś euro. Dom w okolicach nadmorskich oczywiście w dobrym stanie to rząd ok. 200 tyś euro. Ale już zaledwie parę kilometrów od wybrzeża prawie całe wioski są puste i tam domy ( oczywiście do remontu ) są dużo, duuuużo tańsze. Myślę, że dla zainteresowanych jest to temat do przemyślenia. Pozdrawiam. Piotr
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 22.09.2006 12:15

Zależy po co komu ta nieruchomość :)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 24.09.2006 19:51

mozna kupić nieruchomosc...najwiencej Polakow na nieruchomosci na wyspie Brač....Kupili ich od inich Polakow inwestorow (apartamenty).
Wynajmuja ich jak w nich nie spendzaja wczasy
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.09.2006 22:39

Nie trzeba kupować browaru żeby napić się piwa....
Ale tak sobie obserwując emerytów z Zagrzebia jak sobie w spokoju spędzają połowę roku we własnej daczy gdzieś nad Jadranem to się człowiek zastanawia co będzie robił za jakieś 30 lat... I myślę sobie że fajnie byłoby wtedy zlec gdzieś nad cieplutkim Jadranem... :lol:

Powrót do Chorwackie ABC

Nieruchomość
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone