128 dni to nie tak źle
ja jeszcze muszę czekać 179
Loraq12 napisał(a):Możecie mi napisać skąd wziąźć karty EKUZ ?
Co myślicie o wyrobieniu paszportów? Jak cała ta strefa piep...nie to być może wymyślą nagle paszporty, a wtedy być może będzie za mało czasu na wyrobienie, więc lepiej teraz o tym pomyśleć?
Loraq12 napisał(a):No I tak, kolejny dzień minął nam na plażingu, zauważyłem coś niesamowitego, mianowicie powiedziałem :" kurcze, znowu upał" . Jak wypowiedziałem to zdanie to zdałem sobie sprawę że to moje pierwsze wakacje ,na których jest tak pięknie. Nie myślałem że to powiem ale tam zostało moje serce, i woła mnie coraz mocniej. Dobrze że jest to forum, to przez czytanie relacji z wyjazdów czy też własne wpisy to pewien rodzaj ładowania baterii. Nie wiem jak wy ale sądzę że są dwa rodzaje odlicznia u cromaniaków, tj. od poniedziałku do piątku i od powrotu z Chorwacji do wyjazdu do Chorwacji ... Same planowanie gdzie się pojedzie, na ile, oglądanie kwater online to frajda.
Co do wakacji w 2016 chyba zmienimy plany, ponieważ w Tucepi nie będzie co robić, lubimy ciszę i wiemy że tam jest fajnie dla dzieci, ale w Srimie też jest pięknie. Fakt byliśmy tam w zeszłym roku, ale rozważywszy poniższe punkty:
1. mało zaludnione plaże super dla dzieci-Srima to będzie nasza baza wypadowa, w której będziemy uprawiać plażing izajadać pyszności
2. blisko do miasteczka takiego np. jak Vodice
3. Blisko do KRKA (chociaż szczerze w sezonie to jest tam normalnie rzeźnia-tłumy)
4. Znajoma kwatera
5. Fajne miejsce do wypadów na Split,Trogir,Zadar, chociaż plany są ambitniejsze jak np Dubrownik i jakieś wyspy może sam sie wiem
6.obcykane konoby
Biorąc powyższe punkty pod uwagę decyzja padła na Srimę po raz drugi
Loraq12 napisał(a):
Co myślicie o wyrobieniu paszportów? Jak cała ta strefa piep...nie to być może wymyślą nagle paszporty, a wtedy być może będzie za mało czasu na wyrobienie, więc lepiej teraz o tym pomyśleć?
szczaw napisał(a):SRIMA polecamy jak najbardziej, w 2015 rozbudowali plac do zabawy dla dzieci przy tawernie i dmuchane miasteczko na wodzie za niebieską plażą ,bomba , my jedziemy tam trzeci raz tyle że z gumiakiem bo baza wypadowa na wysepki idealna.Pozdrawiamy i pogody
Powrót do Nasze relacje z podróży