Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niemcy -Polska

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 15.06.2006 13:49

1. Jak można być zadowolonym z przegranego meczu.
2. Janasowi dziękujemy. Brak mi słów.
3. Za chwilę mecz Kostaryka-Ekwador.Trzymajmy kciuki za Kostarykę.
4. Oby Niemcom chciało sie wygrać z Ekwadorem.
5. MY MUSIMY WYGRAć Z KOSTARYKA!!!!!
6. Nadzieja matką głupich. Nie wyjdziemy z grupy. Pa pa. :( :evil: :(
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 15.06.2006 15:23

Adam,K napisał(a):1. Jak można być zadowolonym z przegranego meczu.
(ciach...)

Rzczej z gry piłkarzy, nawet gdy mecz jest przegrany. Nie z przegranej, a z meczu. Ładnie nasi grali, przynajmniej czasem w pierwszej połowie.

Co byście woleli:
1) Polacy po fatalnym meczu, beznadziejnej grze, przez błąd sędziego wygrywają z Niemcami (i następnie odpadają z grupy, bo mecz z Kostaryką wygląda jak ten z Ekwadorem)
2) Polacy grają ze znacznie lepszym przeciwnikiem nawiązując z nim równorzędną walkę, ale przegrywają w ostatnich minutach (czyli właśnie tak jak było i również odpadają z grupy)

Jak wspaniale grali Chorwaci z Brazylią! Mimo to przegrali 0:1. A jednak mogą być zadowoleni z tego, że potrafią kopać piłkę, bo przegrać z Brazylią w takim stylu, to nie jest wstyd.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.06.2006 19:36

Niestety towarzystwo Czarnogorcow w knajpce bylo za Niemcami i im dopingowalo. Ciekaw jestem kto bedzie teraz trenerem pilkarzy.
Pozdrawiamy z Czarnogory.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 19:46

krakuscity napisał(a):Niestety towarzystwo Czarnogorcow w knajpce bylo za Niemcami i im dopingowalo. Ciekaw jestem kto bedzie teraz trenerem pilkarzy.
Pozdrawiamy z Czarnogory.

Ty lepiej Krakuscity zapodaj jutro Siebie na tle gazety z Czarnogóry z datą.Bo coś mi wychodzi ,że Ty to piszesz z Krakowa. :wink:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 15.06.2006 22:29

Jak słysze ,że Janosik nie ma zamiaru podać się do dymisji to w tej chwili traci u mnie resztke szacunku. Ten gość jest BEZNADZIEJNY!!!Piłka kopana idzie na dno z Janasem i Listkiewiczem.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Niemcy -Polska - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone