kulka53 napisał(a):Chioggia w porównaniu z Wenecją wypada blado , jednak jak się tej drugiej nie widziało to i ta pierwsza jakąś namiastką może być . Nam się podobała, też i pogodę mieliśmy ładniejszą.
Chiogii nie zwiedzaliśmy, ale słyszałam, że warto. Mówią na nią "mała Wenecja", bo historyczne centrum usytuowane jest na wyspie podzielonej kanałami.
Co do pogody, to wtedy było mi żal, że nasz rejs odbywa się bez słońca, ale teraz wydaje mi się, że to było bardzo szczęśliwe zrządzenie losu. Bo przecież gdyby niebo nie było zachmurzone, to słońce świeciło by mi wprost w obiektyw kamery. I wtedy nici z filmowania urokliwej Pellestriny czy Lido.
kulka53 napisał(a):Ta Twoja relacja to więcej jak przewodnik , mam nadzieję, że jeszcze niejedne wakacje zechcesz opisać.
Dzięki , staram się jak mogę, ale i tak czasem się jakąś gafę strzeli.
Co do relacji, to już kilka na tym forum spłodziłam. W jednej z nich ktoś mi też napisał, że to gotowy przewodnik. Chyba to było w relacji Omiš 2014 - ZipLine i inne atrakcje (filmy).
Jeśli nie trafiłeś wcześniej do moich relacji, to zapraszam:
Lubię wracać do miejsc, które znam, czyli czerwcowa Makarska
Chorwacja - miłość od pierwszego wejrzenia (filmy), w której polecam chorwackie wesele (na str. 5).
Drezno i Wiedeń
A Irlandia podobno jest taka zielona ..., ale niestety zniknęła z niej większość zdjęć (ponoć była jakaś awaria serwera i jedyne co mogę zrobić, to powstawiać zdjęcia ponownie, co może kiedyś zrobię.
Pozostałe relacje są raczej filmowe (chociaż kilka zdjęć też do nich wstawiłam), a na szczęście awaria serwera filmom nie zaszkodziła.