janniko napisał(a):Mnie jak bardzo weźmie ...to szybko włączam sobie
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Zjawisko autentycznie o dość dużym natężeniu, ale w żaden sposób nie potrafię go wyjaśnić.. bo sam fakt, że ta "radosna twórczość" kojarzy się ze słońcem i wypoczynkiem, na który człowiek czeka cały rok, dla mnie samej nie jest wystarczającym wytłumaczeniem.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Powiem krótko: ło matko...
Nie potępiam, choć nie mogę powiedzieć, że rozumiem... W Hr muzyce naprawdę można znaleźć coś ciekawego, a pl turyści przeważnie na "takie rzeczy" tylko zwracają uwagę...Zjawisko autentycznie o dość dużym natężeniu, ale w żaden sposób nie potrafię go wyjaśnić.. bo sam fakt, że ta "radosna twórczość" kojarzy się ze słońcem i wypoczynkiem, na który człowiek czeka cały rok, dla mnie samej nie jest wystarczającym wytłumaczeniem.
Pozdrawiam
mkm napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a): W Hr muzyce naprawdę można znaleźć coś ciekawego,
To zjwawisko, mało kto jest w stanie wyjaśnić ... to jest coś więcej niż słońce i wypoczynek . Zapewne jest to coś ,czego nie da się w oczywisty sposób wytłumaczyć .
Darraz napisał(a):Co ciekawe równie melodyjne piosenki, które słucha ojciec w języku niemieckim (np. Die Flippers) drażnią mnie niemiłosiernie
anakin napisał(a):Darraz napisał(a):Co ciekawe równie melodyjne piosenki, które słucha ojciec w języku niemieckim (np. Die Flippers) drażnią mnie niemiłosiernie
A to słyszałeś ?
Ojciec pewnie zna....
Kotki napisał(a):Jak to jest?