minimartini napisał(a):
Eunike1984 napisał(a):Hahaha... Z tym testowaniem, to będę musiała trochę zaczekać, bo na razie ma niespełna 4 latka A co do godziny, to o 6 najczęściej ona mnie robi pobudkę, więc z wstawaniem raczej problemu nie będzie miała O ile w ogóle w naszym domu pomysł z psiakiem przejdzie - na razie ma u babci - Pekińczyka
areq napisał(a):Świetna relacja, cudowne zdjęcia...i chyba za rok będzie właśnie Korcula. Namówiłaś mnie ...haha
jackuc napisał(a):Cóż ja mogę więcej dodać, na początku Smiena teraz to ...
Nasza Autorka posiada zwyczajnie duszę Artystki
Na przykładzie swoim oraz kilku znajomych powiem Ci w sekrecie, że na koniec wychodzenie z psiakiem będzie na Waszej głowie bo a to szkoła, studa, zajęcia itp...
Monte Christo napisał(a):z psami na wakacje...trzeba miec niezlego .....
Magda O. napisał(a):Fajna ta Gršćica. Moim miejscem na Korčuli jest Prižba. Kiedy tam wrócę ( a na pewno wrócę), to tylko tam, do naszej przesympatycznej Dinki
Pieski super
minimartini napisał(a): Fakt, że człowiek przyzwyczają się do Gospodarzy i potem jeździ już nie w konkretne miejsce - a do Ludzi, których w nim poznał
Magdalena S. napisał(a):minimartini napisał(a): Fakt, że człowiek przyzwyczają się do Gospodarzy i potem jeździ już nie w konkretne miejsce - a do Ludzi, których w nim poznał
To prawda.
Mamy swoich gospodarzy, z którymi smsujemy, wysyłamy sobie życzenia świąteczne, zwyczajnie tęsknimy...
I nie oglądając się na miejsce, jeździmy po prostu do ludzi
Przez to coraz trudniej jest nam odkryć coś nowego ...
Brakuje czasu.
minimartini napisał(a):
... niezłego... to byśmy mieli, jakbyśmy im np. kółka do pływania kupili
Magdalena S. napisał(a):Mamy swoich gospodarzy, z którymi smsujemy, wysyłamy sobie życzenia świąteczne, zwyczajnie tęsknimy...
I nie oglądając się na miejsce, jeździmy po prostu do ludzi
Przez to coraz trudniej jest nam odkryć coś nowego ...
Brakuje czasu.
Powrót do Nasze relacje z podróży