Zdjęcia śliczne! Ale jak mają nie być śliczne, skoro to Chorwacja? W dodatku moja ukochana Korcula! Czekam na więcej
Jacek73 nocowaliście gdzieś w pobliżu Wenecji? Jak tam z kosztami parkingu itp?
Sorki za OT.
maslinka napisał(a):
My też, z roku na rok, mamy coraz mniejszy bagażnik
jackuc napisał(a):Ja myślę, że przez Forum oraz bajanie w chmurach i rozmyślanie o Cro Polski produkt krajowy brutto nigdy nie wyjdzie na prostą... Wszyscy zamiast robić to myślami są w Cro...
jackuc napisał(a):Ja myślę, że przez Forum oraz bajanie w chmurach i rozmyślanie o Cro Polski produkt krajowy brutto nigdy nie wyjdzie na prostą... Wszyscy zamiast robić to myślami są w Cro...
dhmegi napisał(a):Nie powinnam przy południowej kawie zasiadać do cro.pl Wczoraj relacja Jacka (jackuc) tak mnie wciągnęła, że przesiedziałam przy niej parę godzin, zamiast pracować. Dzisiaj zainteresował mnie tytuł Twojej relacji, myślę - poczytam chwilę i biorę się do roboty. Ale obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Od rana gra mi chorwackie radio Ludnica, więc klimat jest. Do tego doszły Twoje piękne zdjęcia. No w takich warunkach to nie da się pracować. Czekam na dalszy ciąg i pozdrawiam.
PS. jak Twoje pieski znoszą podróż, bo nasz to by chyba rozniósł samochód. Na ale on to Twoje przytulanki zjadłby na jeden raz (45 kg żywej wagi).
maslinka napisał(a):Ale cudnie! Nie mogę się napatrzeć...
My też, z roku na rok, mamy coraz mniejszy bagażnik Z jazdy Jadranką również się wyleczyliśmy. Można się tylko zdenerwować. Autostrada do oporu, kawałka Jadranki i tak się nie uniknie, a widoki podziwiamy na wyspach
jackuc napisał(a):Świetnie, znakomicie, doskonale, Ty to wiesz jak napisać relację ...
Co do zdjęć to chyba mamy podobne
truskawka30r napisał(a):Zdjęcia tak jak w poprzedniej relacji (2013) świetne. Dobre kadry i ciekawa obróbka. Gratuluję i czekam na więcej zdjęć
razpol napisał(a):Również się przyłącze i pooglądam te piękne kolory..
jacek73 napisał(a):ze ja zawsze muszę się spóźnić ale już jestem i zasiadam bo zapowiada się ciekawie tym bardziej ze jak widzę z naszej Bydgoszczy jesteście, my tez już po wakacjach niestety i również druga połowa czerwca tym razem Wenecja i Laguna Wenecka Fazana i Istria a w drodze powrotnej Słowenia i Bled jak się odwarze to morze i ja skubnę jakaś relacje,więc melduje się na pokładzie
minimartini napisał(a):No ale... Jest takie jedno wyjątkowe zdjęcie - Ty wiesz jakie , które nie przebiję A drugie z tej serii już sobie zapisałam na dysku
Ale mi posłodziłeś aż milutko
Powrót do Nasze relacje z podróży