Witam. minimartini
chętnie zobaczę Korculę twoimi oczyma, też jeśli wszystko wypali we wrześniu wybieramy się na tę wyspę. Wpisuję się do czytelni jako stały gość.
emi13214 napisał(a):Czekam na relację. Jadę do Trpanja za 4 dni i rozważam pobyt na jakimś kempingu właśnie na Korculi. Z dużą niecierpliwością oczekuję na Twoje wspomnienia, być może się zainspiruję. Po Twoich zdjęciach jest to bardzo prawdopodobne.
JoannaMaxel napisał(a):Twoją poprzednią relację czytałam i oglądałam z wypiekami na policzkach Ta zapowiada się również wspaniale. Świetne oko do zdjęć i fantazja ... gratulacje
Miken77 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Jedne z piękniejszych zdjęć jakie widziałam z Chorwacji. Zachwyciły mnie.
Nie sposób się z tym nie zgodzić.
karin74 napisał(a):Siedzę i czekam...ja juz po urlopie...ale o takich widokach to moge sobie pomarzyc...
A czytajac relacjię o Hvarze marzylam o kapeluszu, bo rewelacyjnie w nich wygladałaś i .....co? kupiłam sobie i w Tucepi paradowałam w swoim....
Goniaa napisał(a):minimarini nie mogę się już doczekać na ciąg dalszy...
Eunike1984 napisał(a):Ja też czekam Zapowiada się ciekawie
mariusz_77 napisał(a):Witaj minimartini nie może mnie tu zabraknąć... po 2 pobytach na Hvarze zastanawiam sie mocno nad Korculą myślę, że ta relacja bardzo mi pomoże w podjęciu decyzji więc czekam na ciąg dalszy
pozdrawiam
majeczka napisał(a):...z uwagi na fakt, że również "po uszy" wpadłam kiedyś w korczulańskie klimaty, a tkwię już w nich od dobrych kilku lat, chętnie dołączę
belfer napisał(a):Wow!! Ale zdjęcia!! Najpierw relacja jackuc-a a teraz Twoja. Korcula faktycznie ma ,,wzięcie" Czekam na więcej Będę tam za 25 dni
jackuc napisał(a):minimartini napisał(a):Jacku - Jesteś moim Gościem Honorowym
Ha zatem ponieważ udało mi się bez przekupstwa wkraść w łaski Szanownej Autorki to sobie przycupnę na dłużej, wygodniutko w tej Loży Honorowej. Stąd mam znakomity widok. Kilka miejsc jeszcze zostało
CROberto napisał(a):Po prostu pięknie - tytuł nic nie kłamie......
Napisz proszę jako to zatoka.
Vjetar napisał(a):Myślałem, że z rana najpiękniejszy jest kolor kawy ale...myliłem się.
Cześć.
Fajnie można podładować tu akumulatorki.
Pozdrawiam
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam. minimartini
chętnie zobaczę Korculę twoimi oczyma, też jeśli wszystko wypali we wrześniu wybieramy się na tę wyspę. Wpisuję się do czytelni jako stały gość.
minimartini napisał(a):
Witaj Vjetar
i ja ładuję nimi akumulatorki - ze zdjęć - cały rok
trevia napisał(a):Hej! Też "daję głos", bo relacja zapowiada się przedniominimartini napisał(a):
Witaj Vjetar
i ja ładuję nimi akumulatorki - ze zdjęć - cały rok
Hehe to mamy podobną strategię jak przetrwać ten ciężki okres "od wyjazdu do wyjazdu"
Powrót do Nasze relacje z podróży