minimartini napisał(a):wspomnienia, nie mają końca.
Eunike1984 napisał(a):Co prawda nie temu celowi służyła moja relacja, ale z drugiej strony dobrze było coś unaocznić
andeo napisał(a):A to prawda ,z tym mijaniem,prawie jak w tamtym roku ,Wy już wracaliście,kiedy my dopiero zaczynaliśmy wakacje
maslinka napisał(a):Orlanduša - przepiękna! Żałuję, że tam nie dotarliśmy. Ale nie da się być wszędzie
Przykra przygoda z kolanem. Dobrze, że już wszystko ok
Martyna, Twoja relacja wcale się nie kończy, prawda? Przecież:minimartini napisał(a):wspomnienia, nie mają końca.
andeo napisał(a):Na dobranoc sobie włączyłam,ale co tak krótko ?
A poważnie ,to dzięki wielkie za filmik,super!
Anul-ka napisał(a):Niespodzianka rewelacyjna. Jakbym tam była
Anul-ka napisał(a):W ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam kilka cudownych korculańskich relacji. Sama chciałabym kiedyś taką stworzyć i szczerze powiedziawszy przed każdym z wyjazdów na tę piękną wyspę (było ich trzy ) obiecuję sobie, ze taka relacja powstanie. W trakcie pobytu układam w myślach zdania i próbuję "zanotować" w głowie, to co wydaje mi się najistotniejsze. Potem po powrocie czytam inne relacje i jakoś nie mam już odwagi na pisanie...
Anul-ka napisał(a):Jest cudnie
Eunike1984 napisał(a):Cudne niespodzianki! Ależ przyjemnie się słucha tych cykad i patrzy na przepiękny Jadran!
Dzięki Martynko
Powrót do Nasze relacje z podróży