tyniolek napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów, a przede wszystkim piękną autorkę relacji
Śledzę właściwie forum od dwóch lat, ale Twoja relacja, a przede wszystkim CUDNE zdjęcia, skusiły mnie do napisania swojego pierwszego postu
W sierpniu wybieram się trzeci raz do Chorwacji, wybór padł właśnie na Korcule... Znalazłam Klub Miłośników Wyspy Korcula i od razu z zapartym tchem zaczęłam przeglądać wszystkie relacje...
Twoja tak mi się spodobała, że muszę naprawić Ci trochę ochów i achów, bo szczena mi opadła, każde zdjęcie pokazuję swojemu narzeczonemu, "patrz tam pojedziemy" "ale zobacz to, tam musimy"
Nie wiem czy bardziej zazdroszczę Ci tego co przeżyłaś i zobaczyłaś, czy bardziej się cieszę, że za pół roku sama tam będę!
Pozdrawiam serdecznie,
Twoja imienniczka
jackuc napisał(a):Martyna halo ! puk puk ! jesteś tam ?
Eunike1984 napisał(a):Hej Martynko Coś długo się szykują te zdjęcia do następnej części my tu czekamy niecierpliwie pozdrawiam serdecznie
jackuc napisał(a):Pewnie Martyna chce połączyć relację z nadchodzącymi wakacjami ...
Eunike1984 napisał(a):Ależ ta Pupnatska jest piękna! Cudowne wspomnienia Martynko kontynuuj Współczuję bardzo kontuzji Mam nadzieję, że już jest dobrze? Pozdrawiam cieplutko
andeo napisał(a):Piękne zdjęcia ,piękny opis ,tylko to zbite kolano i informacja ,że w tym roku nie odwiedzicie Chorwacji jakoś tak mnie zasmuciło .pozdrowionka!
Anul-ka napisał(a):Dziękuję za wspaniałą relację i cudowne zdjęcia. W tym roku po raz czwarty odwiedzimy Korculę i Twoja relacja z całą pewnością posłuży nam za przewodnik
Anul-ka napisał(a):Czy ktoś z szanownych forumowiczów był w minionym sezonie na plaży Żitna? Ciekawi mnie, czy brud jaki zastała tam autorka jest standardem na tej plaży, czy może był jednak efektem burzowej pogody.
piotrf napisał(a):Martyna , Twoja relacja kolejny raz ogrzewa i rozgrzewa .
Piękna jest ta wyspa i z przyjemnością na nią powrócimy , choćby po to , żeby odwiedzić Orlandušę
Czekam na więcej tych ciepłych zdjęć
Pozdrawiam
Piotr
minimartini napisał(a):Aldonko Kochana
ODWIEDZIMY! Tylko nie moją NAJ Korčulę Fakt... Muszę się przyznać, że był moment zawahania... I pomysł zdrady na rzecz pewnej greckiej wyspy... Ale Dalmacja - jak zawsze - wygrała
W tym roku wyruszamy wyjątkowo wcześnie M.
andeo napisał(a):ciekawosć mnie zżera co też na ten rok zaplanowaliście,czyżbyście juz na początku czerwca wyruszali?
My w tym roku Hvar! konic czerwca,tak jak poprzednio jupppi! nocleg Vrboska i Jelsa chyba
Lisior napisał(a):Jak zawsze cudna relacja. Korcula w planach wrześniowych - póki co jako jednodniowy wypad z Bristu. Sądząc po Twoich zdjęciach boję się, że zapomnę wrócić na pokład i już tam zostanę Jak widzę miejscówka w schedzie po Marco Polo nadal do wzięcia ,więc może jakoś przezimuję Szefowa będzie zachwycona - o rodzinie nie wspomnę
Powrót do Nasze relacje z podróży