mervik napisał(a):
...czas przyszedł na wyspy południowe
..bo minimartini tylko nęci i kusi Havrem albo drugą wyspą obok i nawet trzecią
...jak myślisz...chęci są...marzenia też....ale czy się uda
...już mnie głowa rozbolała ile to trzeba znowu wydać
te kiero napisał(a):fotki z Orebicia super, a woda, roślinność i kamienne budowle, bardzo mnie zachęciły, bo kilka razy na forum czytałem, że nie nic specjalnego, że nie za dobre miejsce na urlop
mervik napisał(a): Ja właśnie dzisiaj spłaciłem wyjazd włosko-chorwacki
...z tych dwóch kart kredytowych żony
...czas przyszedł na wyspy południowe
..bo minimartini tylko nęci i kusi Havrem albo drugą wyspą obok i nawet trzecią
...jak myślisz...chęci są...marzenia też....ale czy się uda
...już mnie głowa rozbolała ile to trzeba znowu wydać
mervik napisał(a):minimartini napisał(a):
Podróże to jedyna rzecz, gdzie wydając pieniądze, tak naprawdę stajemy się bogatsi.
...no niby że jak....wydam kasę i jestem bogatszy
...no nie ....dobre...
minimartini napisał(a): Jeżeli nie przeszkadza Ci tłum rodaków i obecność języka polskiego na każdym kroku (naprawdę, niczym nad polskim morzem).
minimartini napisał(a):
Sam Orebič zrobił na nas naprawdę pozytywne wrażenie - przepiękne wille kapitańskie i ich ogrody, kilka klimatycznych podwórek i zakamarków rodem z małych miasteczek hvarskich, piękna roślinność - ogrom kwiatów (w całej CRO nie widzieliśmy, czegoś takiego), dobra baza gastronomiczna, klasztor no i boskie widoki ze wzgórza, cudowne kolory wody - głęboki lazur, który naprawdę miejscami nie odbiegał od tego, który spotkaliśmy np. na Proizd.
To też super baza wypadowa. Szczerze? Nie wiem, czy gdybyśmy w tym roku uderzali na Półwysep - nie zatrzymalibyśmy się na kilka dni właśnie tam (oczywiście poza sezonem).
nosekdomin napisał(a):Pieknie, jak zwykle cudowne foteczki (inspirujace)
drakul napisał(a):piękne fotki.... to musiała być smiena....
te kiero napisał(a):wolę ten tłum Polaków od Rosjan w MNE, chyba że dzieci puszczone samopas
Powrót do Nasze relacje z podróży