minimartini napisał(a):Lubicie dostawać kartki pocztowe? Ja uwielbiam
maslinka napisał(a): Było zdecydowanie więcej ludzi niż u Was
awram_ napisał(a):Kapitalna, lekka relacja. Zdjęcia cudowne, człowiek czyta i czuje Jadran . Oby tak dalej!
awram_ napisał(a):Już wiem, że w następne wakacje zdradzę Pag...może wybaczy
Jakim sprzętem robiłaś zdjęcia?;)
piotrf napisał(a):
Bądź pewna , że poczekam - bardzo lubię takie uczty
Eunike1984 napisał(a):Ja też czekam
Igłą pinii napisał(a):minimartini napisał(a):Lubicie dostawać kartki pocztowe? Ja uwielbiam
Kartki pocztowe to obowiązkowy element każdych naszych wakacji, nie ważne czy spędzanych za granicą czy w Polsce. Wysyłamy też sobie do domu - ot taka tradycja Mamy już na lodówce niezłą kolekcję. Fajnie zimą zerknąć i powspominać.
PS. Bardzo lubię czytać Twoją relację
maslinka napisał(a):Yesss! Doczekałam się kolejnego odcinka Twojej relacji. I to jakiego! Cudne foty, Martyna, jak zwykle
Mogę już powiedzieć (spoiler ), że plaże na Proizd były naszym numerem 1 tegorocznych wakacji Srednji Bili Bok skradł nasze serca
Ale najwięcej czasu spędziliśmy (tak jak Wy) na plaży Veli Bili Bok - również przepięknej i trochę wygodniejszej Było zdecydowanie więcej ludzi niż u Was
A w restauracji jedliśmy tylko palačinki, ale pyszne - z czekoladą i pomarańczą
Cieszę się, że znowu wystartowałaś z relacją, ale obawiam się, że Wasze wakacje niedługo się skończą...
Goniaa napisał(a):Przecudna ta wysepka:)
Myśmy się niestety nie załapali
Zresztą kilka perełek jeszcze zostało do zobaczenia . Stanowczo kiedyś trzeba będzie wrócić.maslinka napisał(a): Było zdecydowanie więcej ludzi niż u Was
Czyli jednak czerwiec
Tyle, że w czerwcu nie każdy może jechać ...
majeczka napisał(a)::D Proizd nazywana jest bardzo często „Wyspą miłości” , podobnie zresztą jak Hvar, ale bez wątpienia to jedna z perełek Adriatyku.
Czy zaliczyliście również Ośjak?
CroTisiU napisał(a):Proizd aaaa zakochałam się w tych kolorach wody koniecznie muszę to zaliczyć rewelacja wspaniałe zdjęcia
Monte Christo napisał(a):wrocilem wczoraj z Cro(Korcula).
Plywalem troche po zatoczkach od strony zachodniej i powiem ci ze masakra, syf brud i smrod.
Przeplynalem 1 dnia ok 24 km wzdloz zachodniego brzegu. Syf, śmieci i smrod !!!
I to w kazdej zatoczce, widac ze tego nikt nie sprzatal od dawna. Szkoda.
co prawda polnocny wiatr ponoc przywleka taki syf z morza, ale ze tez tego nikt nie sprzata.
Jedynie Pupnatska, Bacva i Zitna byly w miare czyste i posprzatane reszta to syf !
Patrzac na ostatnie twoje zdjecia to mniej wiecej tak to wygladalo.
Nawet zdjec nie robilem, bo tak mnie to zszokowalo.
Pozdrowienia.
kasiaa2604 napisał(a):Długo czekałam, ale się wreszcie doczekałam! Zdjęcia nieziemskie, na tych plażach można zamieszkać
Twoja relacja jest dla mnie inspiracją na przyszłoroczne wakacje - obawiam się, że bardziej nie mogę się ich doczekać, niż tegorocznego Dubrownika
Pozdrawiam Cię gorąco i niecierpliwie czekam na ciąg dalszy!
andeo napisał(a):oo pięknie,szkoda że występują te zanieczyszczenia ,takie piękne miejsce
Powrót do Nasze relacje z podróży