Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niebiańsko, bezludnie, rajsko... - Korčula, Gršćica VI 2014

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
roobb
Plażowicz
Re: Niebiańsko, bezludnie, rajsko... - Korčula, Gršćica VI 2

Nieprzeczytany postnapisał(a) roobb » 17.07.2014 10:01

Wlaśnie ,) Korcula - Hvar, Hvar - Korcula itd... Nowe doświadczenie - nie wczytywać się zbyt dużo tuż przed wyjazdem, żeby spokojnie myśleć a później dotrzeć do planowanego przez 12 m-cy zakątku CRO ,))
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 17.07.2014 10:11

Dokładnie, ja jak zacząłem się zastanawiać, to mi chyba życia nie starczy na Chorwację tylko, a to Vis jeszcze, Peljesac, wrócić na Hvar, Korculę, inne wyspy jeszcze ... o rety trzeba się będzie chyba hibernować
Ostatnio edytowano 17.07.2014 11:36 przez jackuc, łącznie edytowano 1 raz
jolek.d
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek.d » 17.07.2014 10:21

Pozwól, że i ja nacieszę oko przepięknymi zdjęciami z zachowanym w pełni chorwackim klimatem.
A pies w papilotach na wakacjach - tego jeszcze nie było :-) Uśmiałam się zdrowo ;-)
Moja 5 letnia yorka miała raz w życiu kokardkę na głowie, przez dwa dni chodziła obrażona, patrzyła spode łba i...
na tym skończyła się kariera kokardki...
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 17.07.2014 10:53

Aj ,jak fajnie Korćula sfotografowana ! patrzałyśmy na to samo,niektóre Twoje fotki mam u siebie w aparacie :lol:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 17.07.2014 11:31

jackuc napisał(a):chyba życia nie starczy na Chrowację

Mam to samo. Nowe miejsca kuszą, stare śnią się po nocach, nie dają o sobie zapomnieć.
Wszędzie by się chciało...
A tu urlop zawsze za krótki, kasy zawsze za mało...
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 17.07.2014 11:37

Hmmm trza było zostać niemieckim emerytem a nie polskim pracownikiem.... :twisted:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 17.07.2014 12:06

jackuc napisał(a):Hmmm trza było zostać niemieckim emerytem a nie polskim pracownikiem.... :twisted:

Ha ha, dobre :D
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 17.07.2014 12:15

jackuc napisał(a):Dokładnie, ja jak zacząłem się zastanawiać, to mi chyba życia nie starczy na Chorwację... o rety trzeba się będzie chyba hibernować

Czuję to samo ;)
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 17.07.2014 16:28

piękne fotki... takiej prawie pustej Korčuli nie widziałam :D
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.07.2014 17:58

loverosa napisał(a):Korcula coraz bardziej mnie kusi....ale i Hvar :wink:
Ciekawe co do mnie bardziej przemówi? Uliczki korczulańskie cudowne klimaty,hortensje w donicach :D Pamiątki wykonane wlasnoręcznie to jest to,coś wyjątkowego i unikalnego.
Dobrze,że polówka odpaliła :oczko_usmiech:

Powiem tak... Mi jedna Korčula wystarczyła w ramach rekompensaty za brak cudnych hvarskich miasteczek - mi, mojemu Marcinowi już nie ;)
Hortensji był tam ogrom - tak pięknych nigdzie nie widziałam i w tylu kolorach!

Polcia jest the best :!: Zawsze mówię, że małe autka lepiej radzą sobie w wyspiarskich warunkach - wystarczy spojrzeć jakimi autkami w większości poruszają się tamtejsi mieszkańcy :wink:
Ale jeżeli pojedziemy w przyszłym roku... To już większym autem :wink:

jackuc napisał(a):Ja przypuszczam, że to nasza Zacna Autorka w nocy po cichaczu poszła do polówki i ją chciała unieruchomić na amen, coby jeszcze z tydzień na Korculi pozostać ... :twisted: no ale tym razem się nie udało ... :mrgreen:

Ciiiii :smo: Marcin tu czasami zagląda... :lol: :wink:

roobb napisał(a):Wlaśnie ,) Korcula - Hvar, Hvar - Korcula itd... Nowe doświadczenie - nie wczytywać się zbyt dużo tuż przed wyjazdem, żeby spokojnie myśleć a później dotrzeć do planowanego przez 12 m-cy zakątku CRO ,))

DOKŁADNIE! :)

jolek.d napisał(a):Pozwól, że i ja nacieszę oko przepięknymi zdjęciami z zachowanym w pełni chorwackim klimatem.
A pies w papilotach na wakacjach - tego jeszcze nie było :-) Uśmiałam się zdrowo ;-)
Moja 5 letnia yorka miała raz w życiu kokardkę na głowie, przez dwa dni chodziła obrażona, patrzyła spode łba i...
na tym skończyła się kariera kokardki...

Bardzo mi miło :) zapraszam :)
Tylko, że dla niej te papiloty to codzienność, nie tylko wakacje... A kokardki... Tylko na wystawie - bo taka konieczność. Psiak to jednak psiak :wink:
Pozdrawiam serdecznie

andeo napisał(a):Aj ,jak fajnie Korćula sfotografowana ! patrzałyśmy na to samo,niektóre Twoje fotki mam u siebie w aparacie :lol:

Pokaż, pokaż :mrgreen: Wiesz ilu chętnych już na Twą relację (ja na czele :lol: )? Nie daj się prosić :wink:

jackuc napisał(a):Hmmm trza było zostać niemieckim emerytem a nie polskim pracownikiem.... :twisted:

:lol: :lol: :lol:

maluszek napisał(a):piękne fotki... takiej prawie pustej Korčuli nie widziałam :D

A ja ją sobie taką wymarzyłam i niebiosa chyba o ten deszcz wyprosiłam :lol:
Pusta była taka klimatyczna... I prawie na wyłączność :mrgreen:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 17.07.2014 18:12

minimartini napisał(a):A ja ją sobie taką wymarzyłam i niebiosa chyba o ten deszcz wyprosiłam :lol:
Pusta była taka klimatyczna... I prawie na wyłączność :mrgreen:

takie puste miejsca najbardziej lubię zwiedzać... ale to chyba musiałabym zmienić czas wyjazdu do Cro... :D
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.07.2014 18:16

maluszek napisał(a): takie puste miejsca najbardziej lubię zwiedzać... ale to chyba musiałabym zmienić czas wyjazdu do Cro... :D

My także :wink:
Zawsze w sierpniu (w drugiej połowie) udawało nam się "polować" na puste miejsca.
W tym roku pierwszy raz byliśmy przed sezonem.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 17.07.2014 18:49

minimartini napisał(a):

Pokaż, pokaż :mrgreen: Wiesz ilu chętnych już na Twą relację (ja na czele :lol: )? Nie daj się prosić :wink:

Mam tyle do opisania i pokazania a czasu malutko,chyba dopiero na jesień będę mogła przysiąść i coś naskrobać .Obym wszystkiego nie zapomniała ,mam nadzieję ,że zdjęcia mi przypomną :wink:
na razie wpadam tylko i obrazki oglądam :evil:
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.07.2014 18:55

andeo napisał(a):Mam tyle do opisania i pokazania a czasu malutko,chyba dopiero na jesień będę mogła przysiąść i coś naskrobać .Obym wszystkiego nie zapomniała ,mam nadzieję ,że zdjęcia mi przypomną :wink:
na razie wpadam tylko i obrazki oglądam :evil:

... jesienną chandrę będzie czym odganiać :wink:
Choć i tak doczekać się nie mogę - zresztą Ty wiesz :)
Mi zdjęcia pamięć odświeżają, nawet smaki i zapachy przywołują...

Pozdrawiam Cię cieplutko!
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 17.07.2014 18:57

Postaram się szybciej :) pozdrowionka :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Niebiańsko, bezludnie, rajsko... - Korčula, Gršćica VI 2014 - strona 1...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone