Od tych Twoich zdjęć zgłodniałam...
I to niestety na chorwacki obiadek, a na taki nie ma szans
Pieski są przeurocze . Wyjaśnij tylko, co to za żółte ,,woreczki" na jednej z fotek?
maluszek napisał(a):nic tylko siedzieć w konobie i pić w taką pogodę.....
jackuc napisał(a):Można jeszcze Kinder Machen
Roxi napisał(a):Kapryśna ta Chorwacja w tym roku.
Dzień naszego przyjazdu do Cro też był pochmurny, później już tylko słońce. W nocy kilka razy lało, ale to w nocyyy
Super zdjęcia! Psiaki przesłodkie
truskawka30r napisał(a):Z przyjemnością zaglądam do tej relacji codziennie, czytając co nowego Świetny reportaż do czytania i oglądania, znów wspomnę o zdjęciach ...świetne.
Luska77 napisał(a):Ja też dołączam do zwolenników i miłośników Twojej fotorelacji Czyta się niebiańsko Zdjęcia cudne.A Korcula po prostu mnie zauroczyła ....
Luska77 napisał(a):A nawet bym rzekła, że się zakochałam
Magdalena S. napisał(a):Od tych Twoich zdjęć zgłodniałam...
I to niestety na chorwacki obiadek, a na taki nie ma szans
Pieski są przeurocze . Wyjaśnij tylko, co to za żółte ,,woreczki" na jednej z fotek?
Magda O. napisał(a):Dziewczyny są spokrewnione?
U nas jest taka psia rodzina, moja siostra ma mamusię (Ginger), a rodzice synka (Nokaut).
Z tym, że to są boksery, trochę trudno by je było spakować do Chorwacji, choć nie jest to niemożliwe
Pogoda koszmarna... właśnie na Korčuli przeżyłam najgorszą chorwacką burzę i nie chcę już powtórki burza trwała całą noc, następny dzień był pochmurny i trochę siąpiło, ale czegoś takiego na szczęście nie mieliśmy!
Eunike1984 napisał(a):Prześliczne te psiaki! Normalnie mnie zauroczyły
Kobieta napisał(a):Normalnie bosko i te kolory
Nie sądziłam, że tam tak pięknie
roobb napisał(a):Ech... z zamiarem spędzenia chwilki na przygotowaniu się do chorwackiej wyprawy spojrzałem na relację z Hvaru i...
- wiem, zgodnie z wcześniejszym planem właśnie tam jedziemy. Zerkam szybko na "kilka" słów i zdjęć z Korculi, zegarek na
pulpicie 0:18... a najgorsze - już nie jestem pewien czy Hvar... No cóż, przed wyjazdem pozostaje jeszcze moneta ,)))
jackuc napisał(a):Roobb Hvar jest absolutnie fantastyczny, nie odpuszczaj go. Na Korculę śmigniesz następnym razem. Pamiętaj w tym przypadku jedyną słuszną opcją jest: OBIE, OBIE (wyjaśnienie trochę postów wcześniej )
Powrót do Nasze relacje z podróży