Fajna relacja, piękna zdjęcia.
Korčula jeszcze będzie musiała na nas poczekać, ale jest tam pięknie i pewnie kiedyś tam też dojedziemy.
andeo napisał(a):właśnie dotarłam ,jeju jeju ile już napisane,a jakie zdjęcia!!! koparka mi opadła ...odwiedziłam Korculę,miasto, niedawno,baaardzo mi się podobało.miejsce zajmuję i wrócę jutro poczytać
piotrf napisał(a):Ale straszna gapa ze mnie
Odrabiając forumowe zaległości wróciłem do "Lawendowego miesiąca. . ." , a tam , za sprawą Maslinki ( post z 21:27 ) - tutaj i muszę napisać , że pięknie u Ciebie
Jestem już na bieżąco i czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
Piter_M napisał(a):Fajna relacja, piękna zdjęcia.
Korčula jeszcze będzie musiała na nas poczekać, ale jest tam pięknie i pewnie kiedyś tam też dojedziemy.
jackuc napisał(a):Super Martyna, my odwiedzilismy tylko Samograd, do Vaji chyba ciut lepsza droga... obie plaże super ehhh szkoda mi teraz o tym wspominać
Eunike1984 napisał(a):Piękna plaża! Tam nie dotarliśmy... Ale to z racji właśnie tego "szybko pogłębiającego się dna" Z dzieckiem raczej taka plaża odpada. Ale faktycznie jest tam pięknie
maluszek napisał(a):Plaża rzeczywiście urokliwa... my w tym roku chcieliśmy spędzić wakacje na Korčuli, ale jakoś wyszło inaczej... i będzie Borak... ale może w przyszłym roku.... jak jeszcze pooglądam więcej tak pięknych zdjęć... to kto wie...
minimartini napisał(a):Borak cudne miejsce a Korčula nie odpłynie poczeka!
Pozdrawiam serdecznie
minimartini napisał(a):To jest zaleta niewielkiej odległości między Pelješcem a Korčulą jeżeli zawitamy na jednym z nich, drugie też zostanie odwiedzone sprawiedliwość musi być
maslinka napisał(a):Martyna, pięknie w tych interiorowych wioskach Jakby czas się zatrzymał...
Co to za smak tego radlera: Laganini? Limonka i mięta? Smaczne toto?
Powrót do Nasze relacje z podróży