Aneta79 napisał(a):Piękne zdjęcia. Za 24 dni i ja tam będę. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy...
loverosa napisał(a):Cudnie♥
Belluna napisał(a):Ale piekne zdjęcia, czekam na c.d
piotrs napisał(a):piękne fotki, dosiadam się
karolcia1 napisał(a):Jedne z piękniejszych zdjęć jakie widziałam z Chorwacji. Zachwyciły mnie.
Bea.ta napisał(a):wzruszyła mnie ta Smiena na pierwszym
zostaję
Ewa i Piotr napisał(a):Piękne zdjęcia - Korčula była tylko przy okazji Orebiča -więc jest niedosyt . Chętnie poczytam i pooglądam więcej pięknych krajobrazów
maniust napisał(a):Widzę że korcula ma w tym roku powodzenie. Jestem i ja. Pisze z telefonu
cooleczka napisał(a):minimartini napisał(a):Niebiańskie plaże, bezludne wysepki, rajskie zatoki – czarująca Korčula (Gršćica, czerwiec 2014)
Swoją drogą… Dlaczego na forum nie ma jeszcze Klubu Miłośników Wyspy Korčula?
Niniejszym zakładasz? ja się oczywiście zapiszę
maslinka napisał(a):Ale super! Kolejna Twoja relacja
Już się cieszę, bo zajawka baaardzo zachęcająca. Cudne foty!
P.S. Minimartini, myślę, że powinnaś założyć Klub Miłośników Korčuli
Goniaa napisał(a):To i ja się dosiadam. Chyba to jest jeszcze pierwszy rząd
Czekam na ciąg dalszy, bo za tydzień chcę wyjechać, a jeszcze nie do końca wiem gdzie
Piękne zdjęcia!
jackuc napisał(a):Na tej relacji być po prostu muszę
ELIMAR napisał(a):Witaj Martynko
Dosiadam do relacji i pilnie śledzę
Berbel napisał(a):Jako ze na Korculi wirtualnie bylem wszedzie, to z przyjemnoscia odwiedze "znane miejsca" Jesssu jeszcze kilka dni, czekam jak dziecko na gwiazdke.
mirasowski napisał(a):Witam. Dosiadam i ja. Byłem w tym roku na wyspie Korčuli ale ze względu na opady deszczu udało nam się zobaczyć tylko miasto Korčula. Chętnie poczytam twoją relację. Pozdrawiam.
Magdalena S. napisał(a):Nie może mnie u Ciebie zabraknąć
truskawka30r napisał(a):W zeszłym roku śledziłam Twoją relacją z Hvaru, teraz z przyjemnością "pojadę" z Wami na Korculę.
be-ja napisał(a):Jestem nastawiony na super fotorelację nowym lustrem.
Pzd be-ja
Anai napisał(a):Zajawka foto superowska - włączam więc śledzia i będę paczeć
maniust napisał(a):Widzę że Korcula ma w tym roku powodzenie.
Powrót do Nasze relacje z podróży