minimartini napisał(a):Wracamy więc do naszej mieścinki, bogatsi o sól
jackuc napisał(a):Polecam Ci zrobić sobie w tabelce szczegółowy plan na każdy dzień, bez tego potem czas szybko przelatuje i na koniec się okazuje, że połowy nie zrealizowaliśmy ... To tak na marginesie, aby zdążyć wszędzie zaglądnąć
Czekamy potem na obszerną relację....
belfer napisał(a):A ja jestem bogatsza o nowe info Cudne zdjęcia, ciekawa relacja Na podstawie wszystkich relacji z Korčuli już mam zaplanowany pobyt od A do Zet Nie wiem tylko czy zdążę wszędzie zaglądnąć. Jeszcze tylko 21 dni
ArliJ napisał(a):hehe i u nas statek w 2013 sobie tam wodował:) szlakiem-korczulanskich-plaz-czerwiec-2013-t42642-60.html?hilit=szlakiem%20korczula%C5%84skich
Korcula na długo zapadła w mojej pamięci więc muszę i chcę być w tej relacji:).
Piękne psiaki:)
pozdrawiam
Magdalena S. napisał(a):Przez Ciebie, a raczej dzięki Tobie planuję powrót na Korculę.
Pięknie, po prostu pięknie i ile tam jeszcze miejsc do odkrycia
Tylko skąd tam te komary, o których piszesz?
Kiedy Wy wjeżdżaliście do Cro, my powoli zbieraliśmy się do powrotu, więc byliśmy troszkę wcześniej,
no i na stałym lądzie, ale komara nie spotkaliśmy ani jednego.
Z to teraz , w domu, tną nas niemiłosiernie...
ewelka1 napisał(a):Piękne fotki,my już 13 lipca będziemy w Prigradicy
A czy na pewno ,prom z Drvenika na Korcule nie pływa Czytam,szukam i nigdzie nie ma rozkładu na 2014r.
miras_sg napisał(a):Super relacja... Ujęłaś mnie tymi zdjęciami... w tym roku Istria ale w przyszłym niewątpliwie zapuszczę się w tamte rejony . Pozdrawiam
minimartini napisał(a):Istria jest mi znana jedynie z przewodników, relacji... Jakoś tak, zawsze "uciekamy" na wyspy Choć kiedyś na pewno ją odwiedzimy.
Powrót do Nasze relacje z podróży