No... Obsesja jakaś chyba... Jak patelnia, to krzyczą, że oni nie znosza takich upałow i wola jeździć w maju, jak 25 stopni i trochę chmurek - to że za zimno...
Klima będzie przydatna zapewne. Spoko.
Leszek W napisał(a):Pogoda pogodą, ale na dodatek dzisiejsze trzęsienie ziemi... I to w miejscu gdzie do tej pory przez 5 lat jeździłem...
dodaliscie mi otuchy i pojawiło sie światelko w ciemnym tunelu ........dziekiKatarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A na Hvarze słońce..., chłodniej, to prawda (26 st.).. chmury nadciągają..ale to pewnie dopiero po zmroku coś spadnie...
Wczoraj lało jakąś godzinę (ok 19.), a od rana pogoda była całkiem całkiem...
Czy to naprawdę aż taki koszmar?
Plumek napisał(a):No... Obsesja jakaś chyba... Jak patelnia, to krzyczą, że oni nie znosza takich upałow i wola jeździć w maju, jak 25 stopni i trochę chmurek - to że za zimno...
Klima będzie przydatna zapewne. Spoko.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A na Hvarze słońce..., chłodniej, to prawda (26 st.).. chmury nadciągają..ale to pewnie dopiero po zmroku coś spadnie...
Wczoraj lało jakąś godzinę (ok 19.), a od rana pogoda była całkiem całkiem...
Czy to naprawdę aż taki koszmar?
Plumek napisał(a):Leszek W napisał(a):Pogoda pogodą, ale na dodatek dzisiejsze trzęsienie ziemi... I to w miejscu gdzie do tej pory przez 5 lat jeździłem...
Łetam. Wysadzają górę pod tunel pewnie
Ale uczucie było smieszne: dum, dum i jakby mi sie stołek składał, a palce znad klawiaturki uciekły