agneess napisał(a):Może ci którzy są właśnie podczas odpoczynku w Chorwacji wypowiedzą się jaka mają pogodę.Ja jadę za tydzień mam nadzieję,że będzie gorąco
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):agneess napisał(a):Może ci którzy są właśnie podczas odpoczynku w Chorwacji wypowiedzą się jaka mają pogodę.Ja jadę za tydzień mam nadzieję,że będzie gorąco
U nas nieznośnie gorąco... Niby od dziś było ochłodzenie, ja nie zauważyłam (z 35 na 31... hm); fakt wieczór mamy chłodniejszy (24 st., a wczoraj noc była gorąca: 28 st.); od przyszłego tygodnia zapowiadają falę upałów do blisko 40 st. na wybrzeżu (ja mam nadzieję, ze jednak się nie sprawdzi).
Pozdrawiam
agneess napisał(a):Owszem sprawdzałam pogodę ale zaniepokoiło mnie to,że oglądając obrazy z kamer internetowych zauważyłam ludzi w bluzach .Dlatego zapytałm chcąc odpowiedzi z pierwszej ręki.
Proszę odwołać te 10 stopni
Karol099 napisał(a):agneess napisał(a):Owszem sprawdzałam pogodę ale zaniepokoiło mnie to,że oglądając obrazy z kamer internetowych zauważyłam ludzi w bluzach .Dlatego zapytałm chcąc odpowiedzi z pierwszej ręki.
Proszę odwołać te 10 stopni
Może nie były to kamery live albo akurat wiał wiatr, wystarczy sprawdzić pogodę w danym momencie. Nie ma co odwoływać, bo sam wyruszam równo za tydzień i wiem że będzie ciepło jak co roku
jadzta napisał(a):Witam.W tej chwili jestem w Igrane koło Makarskiej.Jest bardzo przyjemnie ciepło.Wczoraj w nocy było bardzo gorąco!!!Dzień też był upalny .Od dzisiaj jest troszkę lepiej jest czym oddychać.Na przyszły tydzień zapowiadają upały także narazie pogoda dopisuje.
mysza73 napisał(a):jadzta napisał(a):Witam.W tej chwili jestem w Igrane koło Makarskiej.Jest bardzo przyjemnie ciepło.Wczoraj w nocy było bardzo gorąco!!!Dzień też był upalny .Od dzisiaj jest troszkę lepiej jest czym oddychać.Na przyszły tydzień zapowiadają upały także narazie pogoda dopisuje.
hej
Ja już walizki mam w samochodzie
Za 3 godziny ruszamy
Jutro będziemy w Wenecji a do Igrane zawitamy już we wtorek
Więc do zobaczenia
agneess napisał(a):.Ja jadę za tydzień mam nadzieję,że będzie gorąco