napisał(a) JoeF » 24.07.2004 14:30
Od Jacunia dostałem zwrotnie kilka dodatkowych pozycji do listy. Te, które właściwie miałem spakowane ale nie zapisane dodałem do listy. Wziąłem zapasowe kluczyki od samochodu, chociaż u mnie "chyba" nie da się ich zatrzasnąć w środku. Ale ważne jest żeby mieć je przy sobie a nie w bagażniku...
Myślę, że w przyszłości mogłoby powstać coś większego jako lista do pobrania ze strony www (przy czym ja nie umiem tego zrobić). Teraz nie będzie mnie przez 18 dni ale jeżeli komuś zależałoby na takiej liście to mam nadzieję, że będzie mógł otrzymać ją od kogoś kto ją wcześniej dostał lub ma inną własną.
Ja już jestem spakowany. W samochodzie czeka jeszcze pusta lodówka z zasilaniem 12V i pusta, duża torba termiczna na wkłady mrożące. To będzie wypełnione tuż przed wyjazdem - już za 2,5 godziny
Mam na dachu pełny box i samochód kombi więc w tej chwili bagażnik jest wypełniony jeszcze poniżej poziomu oparć tylnych ale tuż po tej torbie termicznej wkładamy jeszcze 4 torby z ubraniami (każda dla jednej osoby) wypełnione w sumie w 2/3 pojemności ale i tak wyjdziemy z bagażami trochę powyżej rolety.
Pozdrawiam i żegnam
Józek