Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie wytrzymam muszę się pochwalić, że:

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
robgot
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robgot » 01.12.2005 00:46

Już wybrałem jadę z żoną po raz trzeci do Ivana Dolaca do Ivo i Kati Caric tam jest po prostu superajsko apartament Arpina. Przemili gospodarze bardzo sympatyczni goście cena co prawda taka sobie, ale do plaży 3 metry woda krystaliczna spokój i cisza. Apartament zacieniony od wschodu, nie potrzebna żadna klimatyzacja pinie i cykady umilają wypoczynek. Brzeg łagodnie schodzący do wody. Zapach lawędy i morza dopełnia szczęścia pobytu nad Morzem Śródziemnym-cud miód! Termin zaklepany, kasa powoli zbiera się euro tanie! Iwona PB jedź z nami ty tam przetarłaś szlak po raz pierwszy Ivo bardzo miło Cię wspomina. To już grudzień-do lipca tylko 7 miesięcy już niedługo trzeba myśleć o liście rzeczy do zabrania.
Ps.
Bartek i Marek z Krakowa pozdrawia Was Jola i Robert ze Zgierza
Będziemy u Iva 12VII-27 VII 2006r
Do zobaczenia.
salkos
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) salkos » 01.12.2005 09:37

skoro tak zachwalasz kwaterę, to podaj jakiś link do ich strony internetowej - jeśli taką posiadają
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.12.2005 09:58

Miło że Wam sie podoba, miło że macie swoje miejsce na ziemi. Jednak bez przesady, bierzcie to trochu na luz, takich miejsc jest w CRO mnóstwo, co parę metrów wzdłuż całego wybrzeża, jedno ładniejsze od drugiego. Pozdrawiam. ps. nic a nic sie Wam w zasadzie nie dziwię, ja równiez mam swoje miejsce na ziemi chorwackiej. :-))))
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 01.12.2005 14:46

m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 01.12.2005 14:50

Byłem tam .Fajne miejsce.Polecam!Hvar za tunelem Pitve to jest to.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 01.12.2005 15:14

robgot napisał(a):(...)Będziemy u Iva 12VII-27 VII 2006r
Do zobaczenia.

I tak trzymajcie 8)
Na wiosnę będzie co wpisać do KALENDARZA WYJAZDOWEGO na 2006 :wink: :lol:
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 02.12.2005 17:54

robgot napisał(a):Iwona PB jedź z nami ty tam przetarłaś szlak po raz pierwszy Ivo bardzo miło Cię wspomina.

Ojej, ale mi się miło zrobiło :D
Serdecznie pozdrawiam, robgot :)
My też myślimy o Arpinie, ale we wrześniu.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 02.12.2005 19:13

Moze inne adresy nad samym morzem: HVAR
Ivan Dolac
Luka Ivanković
tel.385(021)768-080 i 385(021)767-092 Apartamenty 2 osobowe cena w tym roku 25 Euro-bardzo ładna plaża. I wieksze tez posiadaja .

http://spila.hr/index3.html u Antuna Cari

SV.Nedjelja adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

w tym roku w sezonie 2+1 32 Euro 2+2 42 Euro
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.12.2005 21:17

Iwona_PB napisał(a):My też myślimy o Arpinie, ale we wrześniu.

A jest tam głusza?
:)

Pozdrawiam
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 02.12.2005 21:41

krakuscity napisał(a):
Iwona_PB napisał(a):My też myślimy o Arpinie, ale we wrześniu.

A jest tam głusza?
:)

Pozdrawiam

we wrześniu jest ;)
całuski :)
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 07.12.2005 20:53

No proszę ...jakie towarzystwo.
Iwona_PB i m82m pozdrawiam.

Do Marka .... może znowu jakies piwko ???

Klimaty za tunelem ,rzeczywiście są niepowtarzalne.
Przywozłem tam już 2 grupy -wszyscy byli pod wrażeniem.
Pozdrav. :lol:
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 07.12.2005 21:24

A jakie tam są warunki do naturystycznego wypoczynku na plaży.
Może coś więcej o wielkości plaży, ilości plażowiczów, czy łagodne zeście do morza (bo my jedziemy z dziećmi), a może prysznice na plaży?

z góry dziekuję
Olou
Globtroter
Villa Arpina w Ivanie Dolacu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olou » 11.12.2005 20:06

Witam wszystkich, którzy wybierają się do tej pięknej częśći wyspy Hvar :D . Ja z rodziną i znajomymi będę również w Ivanie Dolacu w Villi Arpina w dn. 6-20.VIII.06r. O naszym wyborze zadecydowały m.in. Wasze opinie na forum. Cieszę się, że również ten apartament ma dobrą opinię. Napiszcie proszę coś więcej o plażach na tym wybrzeżu. Zabieramy ze sobą ponton z silnikiem, więc akweny od Sw.Nedjelji po Zavalę będą nasze plus pobliskie wyspy : Scedro i Lukavci. Jeśli ktoś tam pływał, proszę o opinie i wrażenia. Napiszce jak duże są to odległości, czy są tam fajne "bezludne" plaże, czy można tam dopłynąć i w jakim czasie? Gdzie macie swoje ulubione plaże w tej części wyspy? Chciałbym też wiedzieć, czy dojazd do Jelsy nie jest uciążliwy przez tunel - czy długo się tam czeka na światłach. Ile czasu zajmuje dojazd do większych miejscowości na wyspie ( Jelsa, Stari Grad, Hvar). Będę wdzięczny za te informacje.
Pozdrawiam Robgota, szkoda że będziesz wcześciej -na pewno wypilibyśmy razem crveno vino przed naszą willą. Tak jak ty nie mogę się już doczekać wyjazdu, na razie zbieram w internecie wszystkie dostępne dane na temat wyspy i pobliskich miejscowości i atrakcji, wklejam to do jednego katalogu , a przed wyjazdem wydrukuję i wezmę ze sobą - na pewno się przyda.
Do zobaczenia w Ivanie Dolacu w Villi Arpina!
Olou
Michał 'mike'
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał 'mike' » 11.12.2005 22:00

ładnie tam , wogóle Hvar mi sie spodobał mimo że byłem tam
tylko jeden dzień , teraz w te wakacje pauzowałem ale w 2006 juz nie popuszczę .
Pozdrawiam wszystkich Michał
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 12.12.2005 07:41

Michał a jak się zakonczyły twoje problemy???sprzed kilku miesięcy???wyszedłęś na prostą?

a o Hvarze cóż powiedzieć......PIĘKNY!!!!
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone