iwona73 napisał(a):Dzięki za fajnie napisaną relację , która przybliżyła rejon do którego wybieramy się w najbliższe wakacje. Bardzo dużo przydatnych informacji. Cięzko byłoby "zielonym" bez forum.....
Cieszę się, że mogłem pomóc.
Pozdrawiam
WojteC5 napisał(a):Sylwetka napisał(a):Relacja super i fotki cud miód.
Dzięki,Sylwetka napisał(a):Jeśli mogę to i ja poproszę o namiar ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )
namiary poszłySylwetka napisał(a):Po powrocie z tegorocznych Cro-wakacji oczywiście zaczęłam przeszukiwać forum w nadziei znalezienia nudnego, nieciekawego miejsca na przyszłe wakacje, gdzie nie warto jechać Tym razem padło na Borak
W razie czego pamiętaj - nie biorę odpowiedzialności za zgon z nudów na tym zadupiu!
Pozdrawiam
iwona73 napisał(a):Czy w Boraku jest możliwość kupić rano od jakiegoś miłego chorwata rybki lub inne morskie przysmaki prosto z łajby? Czy jednak konieczne odwiedzenie targu w Orebicu
Z góry dzięki za info
iwona73 napisał(a):Czy w Boraku jest możliwość kupić rano od jakiegoś miłego chorwata rybki lub inne morskie przysmaki prosto z łajby? Czy jednak konieczne odwiedzenie targu w Orebicu
Z góry dzięki za info
Joan65 napisał(a):jest tam coś w rodzaju hurtowni rybnej. Do wyboru, do koloru.
W tym roku też zamierzamy tam sie zaopatrywać.
Smacznego
blazejek2005 napisał(a):Super relacja. Już za 3 miesiące postaram się odwiedzić te wszystkie ,,nie'' ciekawe miejsca. Wielkie dzięki za natchnienie!!!
Joan65 napisał(a):iwona73 napisał(a):Czy w Boraku jest możliwość kupić rano od jakiegoś miłego chorwata rybki lub inne morskie przysmaki prosto z łajby? Czy jednak konieczne odwiedzenie targu w Orebicu
Z góry dzięki za info
Będąc w Boraku w 2010 jeżdziliśmy po ryby do Janiny - jest tam coś w rodzaju hurtowni rybnej. Do wyboru, do koloru.
W tym roku też zamierzamy tam sie zaopatrywać.
Smacznego
Powrót do Nasze relacje z podróży