Panowie (i Panie) sorry za off. DarioG chcę wynająć u Niksy Bonacica w Ivan Dolac na 6 osób. Pomógłbyś i coś przybliżył?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
WojteC5 napisał(a):Powiem tak, super tanio nie jest ale do"drogo jak w Dubrowniku" to tej konobie raczej daleko.
WojteC5 napisał(a):Tak w ogólę dla zainteresowanych tym domem, służę pomocą w udzieleniu informacji na temat zakwaterowania w apartamentach u IVA.
Szczegóły (tel. i adres) chętnie prześlę ale tylko na priva i tylko udokumentowanym Peljescomaniakom.
"Klient z Peljesca jest mniej awanturujący się !!!"
Pozdrówki
Joan65 napisał(a):WojteC5 napisał(a):Tak w ogólę dla zainteresowanych tym domem, służę pomocą w udzieleniu informacji na temat zakwaterowania w apartamentach u IVA.
Szczegóły (tel. i adres) chętnie prześlę ale tylko na priva i tylko udokumentowanym Peljescomaniakom.
"Klient z Peljesca jest mniej awanturujący się !!!"
Pozdrówki
Wojtku prosze cię o namiar na Iva.
Sylwetka napisał(a):Relacja super i fotki cud miód.
Sylwetka napisał(a):Jeśli mogę to i ja poproszę o namiar ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )
Sylwetka napisał(a):Po powrocie z tegorocznych Cro-wakacji oczywiście zaczęłam przeszukiwać forum w nadziei znalezienia nudnego, nieciekawego miejsca na przyszłe wakacje, gdzie nie warto jechać Tym razem padło na Borak