Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie wytrzymałem! - Borak 2010

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 04.01.2011 20:19

WojteC5, heh bez obaw ! Nie przez Ciebie i nawet nie przez BeJur - kimkolwiek jest .... lubi oceniać i prawić morały na internetowym forum - że zacytuję klasyka :) Więc nie przaz Was moi drodzy ludzie jeżdżą na wakacje, również do Dingać Boraka, tę miejscowość miałem od dawna w notesie a bsrdziej ogólniej ... hmm ludzie jeżdżą, bo mają większe możliwości i nic tego nie zmieni - całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.01.2011 21:36

DarioG napisał(a):WojteC5, heh bez obaw ! Nie przez Ciebie i nawet nie przez BeJur - kimkolwiek jest .... lubi oceniać i prawić morały na internetowym forum - że zacytuję klasyka :) Więc nie przaz Was moi drodzy ludzie jeżdżą na wakacje, również do Dingać Boraka, tę miejscowość miałem od dawna w notesie a bsrdziej ogólniej ... hmm ludzie jeżdżą, bo mają większe możliwości i nic tego nie zmieni - całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie :)

matko, powaga niektórym się włączyła....
ciekawej rzeczy sie dowiedziałam o sobie - lubię oceniac i prawić morały - że zacytuję przedmówcę, musze częściej tu zaglądac.
i oczywiście dziękuję za uspokojenie - Peljesac nie będzie pusty, uffffffff
WojteC5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojteC5 » 04.01.2011 23:06

DarioG napisał(a):WojteC5, heh bez obaw ! Nie przez Ciebie i nawet nie przez BeJur - kimkolwiek jest .... lubi oceniać i prawić morały na internetowym forum - że zacytuję klasyka :) Więc nie przaz Was moi drodzy ludzie jeżdżą na wakacje, również do Dingać Boraka, tę miejscowość miałem od dawna w notesie a bsrdziej ogólniej ... hmm ludzie jeżdżą, bo mają większe możliwości i nic tego nie zmieni - całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie :)

No to jak już tak poważnie się zrobiło, to powiem tak:
jedź i odpoczywaj bo w wakacje warto się zrelaksować w tamtejszych okolicznościach przyrody, a o pieniądzach pomyśl dopiero po powrocie - wtedy mniej boli :wink:

Pozdrawiam
WojteC5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojteC5 » 04.01.2011 23:11

BeJur napisał(a):ciekawej rzeczy sie dowiedziałam o sobie - lubię oceniac i prawić morały

A ja myślałem że Ty tak tylko mi te oceny i morały, czuję się zawiedziony :wink:

BeJur napisał(a):i oczywiście dziękuję za uspokojenie - Peljesac nie będzie pusty, uffffffff

Jakoś się pomieścimy .... chyba

Pozdrówki
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 05.01.2011 08:51

Spoko spoko, może faktycznie zbyt poważnie - absolutnie wbrew mojej naturze, brrr ...
Każdy ma swoje ulubione miejsca, ja mam swoją perełkę na Hvar'ze, zanim jednak odkryłem tę miejscowość, sporo poczytałem i pooglądałem -stąd moje pytania, chciałbym wiedzieć jak najwięcej :)
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie BeJur i WojteC5
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 09:25

WojteC5 napisał(a):
BeJur napisał(a):ciekawej rzeczy sie dowiedziałam o sobie - lubię oceniac i prawić morały

A ja myślałem że Ty tak tylko mi te oceny i morały, czuję się zawiedziony :wink:

BeJur napisał(a):i oczywiście dziękuję za uspokojenie - Peljesac nie będzie pusty, uffffffff

Jakoś się pomieścimy .... chyba

Pozdrówki

oj tam, oj tam - oceniałam beznadziejny Peljesac - nie Ciebie :)
ale jak bardzo chcesz ....:)

a co do pomieszczenia się tam - to spoko - ja tam nie jadę w tym roku ;)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 09:27

DarioG napisał(a):Spoko spoko, może faktycznie zbyt poważnie - absolutnie wbrew mojej naturze, brrr ...
Każdy ma swoje ulubione miejsca, ja mam swoją perełkę na Hvar'ze, zanim jednak odkryłem tę miejscowość, sporo poczytałem i pooglądałem -stąd moje pytania, chciałbym wiedzieć jak najwięcej :)
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie BeJur i WojteC5

czuję się wyróżniona pozdrowieniami - dziękuję ;)
a jaką masz tę perełkę na Hvarze? żebym jakby co była przygotowana na spotkanie :twisted:
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 05.01.2011 09:50

Hehe, uzbojona i niebezpieczna :twisted:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 09:54

DarioG napisał(a):Hehe, uzbojona i niebezpieczna :twisted:

w pierwszej chwili pomyślałam, że to o mnie i ZNOWU się przestarszyłam :D
a możesz podać blliżej? czy w Twierdzy w samym Hvarze mieszkasz?
:roll:
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 05.01.2011 10:04

troszkę o Tobie hehe :oops:
Nie lubię miast na wakacje, raczej mikro miejscowości rozmiarem przypominające Dingać Borak czy też Ivan Dolac na Hvarze. Miejscowość czyściutka, 2 knajpki, kawiarnia, sklep z pełnym asortymentem i winnice. Nie polecam jednak bo tam nieładnie, niefajnie, etc, etc ...
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 10:20

DarioG napisał(a):troszkę o Tobie hehe :oops:
Nie lubię miast na wakacje, raczej mikro miejscowości rozmiarem przypominające Dingać Borak czy też Ivan Dolac na Hvarze. Miejscowość czyściutka, 2 knajpki, kawiarnia, sklep z pełnym asortymentem i winnice. Nie polecam jednak bo tam nieładnie, niefajnie, etc, etc ...

:D
a to masz całkowitą rację, nie fajnie tam jest ;)
i ten straszny tunel Pitve trzeba zaliczyć, żeby do Kasi G-B pomachać na placyku ;)
ja mam swoją Vrboską (zdradziłam tajemnice...) ale i tak ulubione plaże właśnie za tym brrr tunelem ;)
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 05.01.2011 10:31

Aaaa tak ... sam tunel jest przygodą a za tunelek bajeczka. Vrboska jest cool, tylko na plażę chyba trzeba samochodzikiem pomykać ?!? :)
Więc w tym roku czas na zmianę ... i chcę powrócić na Peljesac, to chyba 2 najładniejsze zakątki CRO.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 10:59

zależy gdzie mieszkasz, można iść na nogach, ale mając zestaw sportowo-plażowo-nurkowo-lodówkowo-fotograficzny dla trójki dzieci i dwójki dorosłych - samochód jest wybawieniem, uwierz :)
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 05.01.2011 11:48

Znam, dlatego też wypytywałem o odległości z Villi Gloria w Boraku, wiesz może który to dom ?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.01.2011 11:52

niestety nie, bo ja z Peljesca to tylko Loviste ;)
a wyguglac się nie da? może będzie coś widac
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie wytrzymałem! - Borak 2010 - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies