DarioG napisał(a):WojteC5, heh bez obaw ! Nie przez Ciebie i nawet nie przez BeJur - kimkolwiek jest .... lubi oceniać i prawić morały na internetowym forum - że zacytuję klasyka Więc nie przaz Was moi drodzy ludzie jeżdżą na wakacje, również do Dingać Boraka, tę miejscowość miałem od dawna w notesie a bsrdziej ogólniej ... hmm ludzie jeżdżą, bo mają większe możliwości i nic tego nie zmieni - całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie
DarioG napisał(a):WojteC5, heh bez obaw ! Nie przez Ciebie i nawet nie przez BeJur - kimkolwiek jest .... lubi oceniać i prawić morały na internetowym forum - że zacytuję klasyka Więc nie przaz Was moi drodzy ludzie jeżdżą na wakacje, również do Dingać Boraka, tę miejscowość miałem od dawna w notesie a bsrdziej ogólniej ... hmm ludzie jeżdżą, bo mają większe możliwości i nic tego nie zmieni - całe szczęście. Pozdrawiam serdecznie
BeJur napisał(a):ciekawej rzeczy sie dowiedziałam o sobie - lubię oceniac i prawić morały
BeJur napisał(a):i oczywiście dziękuję za uspokojenie - Peljesac nie będzie pusty, uffffffff
WojteC5 napisał(a):BeJur napisał(a):ciekawej rzeczy sie dowiedziałam o sobie - lubię oceniac i prawić morały
A ja myślałem że Ty tak tylko mi te oceny i morały, czuję się zawiedzionyBeJur napisał(a):i oczywiście dziękuję za uspokojenie - Peljesac nie będzie pusty, uffffffff
Jakoś się pomieścimy .... chyba
Pozdrówki
DarioG napisał(a):Spoko spoko, może faktycznie zbyt poważnie - absolutnie wbrew mojej naturze, brrr ...
Każdy ma swoje ulubione miejsca, ja mam swoją perełkę na Hvar'ze, zanim jednak odkryłem tę miejscowość, sporo poczytałem i pooglądałem -stąd moje pytania, chciałbym wiedzieć jak najwięcej
Pozdrawiam serdecznie, szczególnie BeJur i WojteC5
DarioG napisał(a):troszkę o Tobie hehe
Nie lubię miast na wakacje, raczej mikro miejscowości rozmiarem przypominające Dingać Borak czy też Ivan Dolac na Hvarze. Miejscowość czyściutka, 2 knajpki, kawiarnia, sklep z pełnym asortymentem i winnice. Nie polecam jednak bo tam nieładnie, niefajnie, etc, etc ...
Powrót do Nasze relacje z podróży