napisał(a) Tymona » 20.02.2009 21:19
JoannaG napisał(a):Już się nie mogę doczekać kolejnej relacji
Asiu - ja też się nie mogę doczekać, bo to będzie znaczyło, że wakacje doszły do skutku
No i dziękuję
dangol napisał(a):że jeszcze coś sobie przypomniesz
(niekoniecznie z Chorwacji) i przed latem jeszcze gdzieś się z Tobą powłóczymy...
Danusiu - chyba się nie da, bo poza Chorwacją to z dzieciakami tylko po Polsce wędrujemy, a "poza granicami" byliśmy jak maluchów jeszcze nie było - a to prehistoria, i zdjęcia papierkowe, których nijak nie można wkleić na forum, zeskanować się nie da, bo na superglu do albumu przyklejone. Tak więc ja teraz nie będę się rozmieniać na drobne - tylko czytać relacje innych, w związku z tym proszę o kolejne porcje
Wojanku - specjalnie dla Ciebie następna (o ile kryzys pozwoli) już na jesieni
A ja się bardzo cieszę, że dawałeś się pomęczyć
Lidia K napisał(a):Ja czuję się w jakiś sposób odpowiedzialna wobec tych osób, które z powodu psikusa fotosika muszą zwiewać z tego serwera i nauczyć się korzystać z innych możliwości a wcześniej skorzystały z mojego poradnika.
Lidio - trochę Cię rozumiem, ale wydaje mi się, że martwisz się niepotrzebnie, bo pisząc instrukcję złych intencji nie miałaś (a za szefostwo fotosika odpowiadać nie możesz). Poza tym Twoja instrukcja
na prawdę pomogła niejednej osobie.... a dla mnie - była to pierwsza lekcja zasad działania niektórych "elementów internetowych", dzięki której zobaczyłam "o co chodzi". A że zrozumiałam, co krzysztoff pisze, to tylko dlatego, że Ty mnie nauczyłaś czytać