Tymona napisał(a):PS. Mam nadzieję, że nie umęczyłam Was - bo jakiś taki długi odcinek mi wyszedł
Normalnie tak się umęczyłem, że leżę i ręką ani nogą ruszyć nie mogę...
Pozdravki.
wojan napisał(a):Tymona napisał(a):PS. Mam nadzieję, że nie umęczyłam Was - bo jakiś taki długi odcinek mi wyszedł
maslinka napisał(a): Chyba środkowa część półwyspu jest faktycznie fascynująca (chociaż wiedzę swoją czerpię głównie z forum ). Lubelski też ciekawie przedstawił tamten rejon, a właściwie najmniejsze miasto świata - Hum:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21436&sid=22
Tymona napisał(a):wojan napisał(a):
ale z drugiej strony zaczęłam się zastanawiać, jaką Ty Wojanku masz technikę czytania
Tymona napisał(a):Tak więc na przełomie lipca i sierpnia to prawie bezludne miejsce, zamienia się w tętniące życiem kino "pod chmurką"
Tymona napisał(a):Tak więc skończyliśmy na daniu najtańszym - makaronie tagliatelle z wiórkami truflowymi, gdzie jedna porcja (mała!) kosztowała ok. 75kn.
dangol napisał(a):Oczywiście też czytam cały czas . Odpowiadają mi wszystkie odcinki Twojej relacji, zarówno te krórsze, jak i długie , nierzeczowe i rzeczowe z dużą nutką odczuć subiektywnych .
Pozdrawiam
mkm napisał(a):Obowiązek zobaczenia chorwackiej Toskanii ...
anjas napisał(a): A na trufle zrobiłaś mi apetyt. Niestety podobnie jak Ty obyłabym się smakiem Może jedynie gdzieś zapach się unosił
Szkoda, że te grzybki takie drogie....
Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo ciekawy odcinek i nie ma się czego wstydzić
Mdziumka napisał(a): Takie kina są w Chorwacji chyba popularne, takie same spotkaliśmy w Vela Luce. Szkoda, że u nas objazdowych kin się już nie spotyka (a może się mylę?). Miały one swój niepowtarzalny klimat)
Tymona, a Ty się nóżką czy rączką wojana nie przejmuj chwilkę odsapnie i da radę. Pisz, nawet takie przydługie
wojan napisał(a):Mdziumka napisał(a):[
Tymona, a Ty się nóżką czy rączką wojana nie przejmuj chwilkę odsapnie i da radę. Pisz, nawet takie przydługie
Już mam wszystko sprawne - czekam na cd ...
JacYamaha napisał(a):Jak na żółtodzioba to Wysmarowałaś całkiem niezły odcinek
kulka53 napisał(a):Jak dla mnie, największą rekomendacją do jego odwiedzenia jest pokazany przez Ciebie widok z murów - po prostu BOSKI (mimo że to tylko 277 m n.p.m. )
Powrót do Nasze relacje z podróży