CinnamonGirl napisał(a):Serce w pasy - ja tez nie miałam osbno prowizji ale w infolini podkreslaja ze prowizja jest i jak mi tłumaczyła kiedyś pani z mlinii wliczana w kwotę którą ściagają z rachunku podczas przeliczania - a i tak z nią jest taniej .
dids76 napisał(a):Mnie najtaniej wychodziło płacenie kartą kredytową Getin Banku (Visa Silver), minimalnie drożej wychodziło płacenie zwykłą kartą debetową Visa też z Getin Banku. Za wybieranie "ze ściany" obierają prowizję 2% (minimum 10zł), ale nie liczą nic za przewalutowanie.
Haweł napisał(a):Wlasnie i tak kazdy z Was ma jakies zabezpieczenie w postaci drugiej karty lub malej gotowki...i wklada karte do czytnika z sercem na ramieniu czy odczyta...
killer napisał(a):A orientuje się ktoś jak to jest w przypadku korzystania z kart Visa z PKO BP ? Mam na myśli wypłatę z bankomatów.
Haweł napisał(a):Wlasnie i tak kazdy z Was ma jakies zabezpieczenie w postaci drugiej karty lub malej gotowki...i wklada karte do czytnika z sercem na ramieniu czy odczyta...
georem napisał(a):Ja nigdy nie wkładałem karty do czytnika z sercem na ramieniu czy odczyta....
killer napisał(a):A orientuje się ktoś jak to jest w przypadku korzystania z kart Visa z PKO BP ? Mam na myśli wypłatę z bankomatów.
georem napisał(a):killer napisał(a):A orientuje się ktoś jak to jest w przypadku korzystania z kart Visa z PKO BP ? Mam na myśli wypłatę z bankomatów.
Najważniejsze to znaleść ścianę z bankomatem, wkładasz kartę wbijasz pin i wypłacasz gotówkę tyle ile potrzebujesz. UWAGA nie wyskoczą złotówki tylko KUNY.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne