ozyrys78 napisał(a):Tak jak rozpoczął się kryzys, wielu oszczędza i chciałoby pojechać na urlop za rozsądną cenę . Wierzcie mi, że zawsze można znaleźć coś dobrego za nieduże pieniążki. My od trzech lat jeździmy w to samo miejsce i jesteśmy zadowoleni.Bo cena nie uległa zmianie, a i warunki też nie. W tym roku jest taka sama .Taki apartament można dostać już za 35 Euro we wrześniu. Wczoraj właśnie dokonałem rezerwacji. A w sezonie chyba jest o 5 Eur droższy. Jak ktoś chce to mogę podać namiary, ale nie wiem czy jeszcze będzie wolne.
Bodzioch Marek napisał(a):drogo to czy tanio...?? dyskusja o wróbelku co ma jedna nóżkę bardziej... jeśli to apartament na 10 osób to tanio, jeśli na 2 osoby to cholernie drogo
janniko napisał(a):SVIBANJ napisał(a): ... to tanio nawet jak na pobyt nad naszym morzem
To nie jest żaden rozsądny odnośnik, ponieważ ceny nad naszym morzem są już od jakiegoś czasu "chore" i "z kapelusza"..
SVIBANJ napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):drogo to czy tanio...?? dyskusja o wróbelku co ma jedna nóżkę bardziej... jeśli to apartament na 10 osób to tanio, jeśli na 2 osoby to cholernie drogo
Nie bardzo rozumiem do czyjej wypowiedzi odnosi się to co napisałeś
Jeżeli do cen które podała Ines to tym bardzie nie rozumiem. Czterdzieści kilka złotych od osoby za pobyt w apartamencie to tanio nawet jak na pobyt nad naszym morzem
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje