Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Babajaga
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Babajaga » 01.04.2009 17:43

Do Kolegi "Bodziocha" i innych zainteresowanych:
Pływaliśmy codziennie i wcale nie zaciskaliśmy szczenek z zimna. Natrafiliśmy na fale upałów obejmujących w tym czasie całą Europę, więc upały były nie do wytrzymania- jak dla nas. Wszyscy odradzali nam wczasy w tym terminie, że niby "za wcześnie", a tu fige prawda. Podziwiam tych, którzy jadą Tam w lipcu i w sierpniu( i tak nie możemy w tym czasie). My, jak Bozia da, wybieramy sie w tym roku również do Chorwacji- w te rejony,może w okolice Makarskiej i tylko w podobnym terminie. Nie ma wtedy dużo ludzi i wszystko możemy chłonąć całym sobą, w stu procentach.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 01.04.2009 18:39

kulka53 napisał(a):Ty Marku, też duzo dalej nie masz :lol: żeby się wrócić w razie czego :wink:

Zgadzam się z Babąjagą, 2 początkowe tygodnie czerwca 2008 na Makarskiej Rivierze, apartament za 20 euro/2 osoby, wrzesień 2008 Ivan Dolac i Trpanj, apartamenty po 20 euro/2 osoby. Nie było trudno znaleźć w takiej cenie. Im bardziej na południe tym zdaje się jest taniej bo wrzesień 2007 w Ribaricy k. Karlobagu - 25 euro/2 osoby, Simuni na Pagu - 23 euro/2 osoby.

Za 17euro/osoba mieszkaliśmy w Makarskiej w sezonie- od 10-17sierpnia... i też nie było problemu... zbilismy cene z 20euro poprostu ;)
mieliśmy apartament 5os, a byliśmy w 2os.
Zawsze się znajdzie za tyle ile się chce/co się chce.
200m od morza.
Namiarów nie mam.
Szukałam może z 20-30minut...
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 18.04.2009 16:01

Mam prośbę, ale nie odsyłajcie mnie do czytania i FAQ. Wyjeżdżamy w trzy rodziny w niedzielę 21 czerwca we trzy rodziny (generelne 3x 2+2 - dzieci małe). Na miejscu będziemy w poniedziałek dopołudnia. Wprawdzie mamy sprawdzony nocleg na Ciovo - ale trzeci raz nie chcemy jechać w to samo miejsce. Zamierzamy jechać do Sestenovaca autostradą i zjechać, ale pozostaje pytanie gdzie: Pisak? Mimice? Brela? Szukamy czegoś ustronnego bez dyskotek i rozrywek, raczej cichej okolicy. Byliśmy już na Pagu w Pagu, na Korculi ( mam namiar na fajną kwaterę i mogę posłać na maila), na Uglianie - też mam namiar, no i na Ciovo - dwa razy. Proszę o wasze konkretne rady - mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mont
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mont » 19.04.2009 15:47

bjk napisał(a):Wprawdzie mamy sprawdzony nocleg na Ciovo - ale trzeci raz nie chcemy jechać w to samo miejsce.

masz może jakieś namiary, stronkę w necie ??
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 19.04.2009 15:55

Niestety, właściciel apartamentu nie m a strony internetowej, ale mam fotki apartamentu i numer telefonu do właściciela.
Mont
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mont » 19.04.2009 17:52

Teraz zauważyłem,że też jesteś z Rybnika :)
Jak daleko od morza są te apartamenty ??
Jeśli możesz podeślij proszę jakieś fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki i pozdr
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2009 19:05

bjk napisał(a):Wyjeżdżamy w trzy rodziny w niedzielę 21 czerwca we trzy rodziny (generelne 3x 2+2 - dzieci małe). Na miejscu będziemy w poniedziałek dopołudnia.

21 czerwca to jeszcze nie pełnia sezonu, jeśli będziecie przed południem, można szukać na miejscu (w tych trzech miejscowościach) takiej kwatery, jaka się spodoba pobytowo i cenowo.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.04.2009 19:26

Tu jest fajnie i tanio :D
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mont
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mont » 19.04.2009 20:51

Wie ktoś cos n/t Villa Rozalija zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Rogoznicy ??
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 19.04.2009 21:19

mkm napisał(a):Tu jest fajnie i tanio :D

Dziękuję za namiar, ale Primosten to dla mnie tłok jak w Kołobrzegu - tak było w sierpniu 2008. Owszem bardzo fajne miastego, ale na wycieczkę popołudniową. Te klimaty mi nie odpowiadają, preferuję raczej kameralne miejscowości...
Dla mnie idealnie było na wyspie Uglian w Preko - na obrzeżach tej miejscowości lub w Priżbie na Korczuli, a zupełna rewelacja to Prigradica - tyle, że daleko. W każdym razie dziekuję za propozycję.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.04.2009 21:22

Mont napisał(a):Wie ktoś cos n/t Villa Rozalija zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Rogoznicy ??

Dokladniej w Razanj ( ok. 5 km. od Rogoznicy ) Wiemy tylko tyle forum/viewtopic.php?p=268663&highlight= :)
Mont
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mont » 19.04.2009 21:23

A może Hvar ?? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Mamy namiar na priv, z wodą był mały problem ale polecam.
Dla nas w tym roku niestety za daleko. PObyt na wyspie ma swoje zalety,można znaleźć zaciszna zatoczkę ale jak juz ją znajdziesz to się nigdzie nie ruszasz :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.04.2009 21:26

bjk napisał(a):
mkm napisał(a):Tu jest fajnie i tanio :D

Dziękuję za namiar, ale Primosten to dla mnie tłok jak w Kołobrzegu - tak było w sierpniu 2008. Owszem bardzo fajne miastego, ale na wycieczkę popołudniową. Te klimaty mi nie odpowiadają, preferuję raczej kameralne miejscowości...
Dla mnie idealnie było na wyspie Uglian w Preko - na obrzeżach tej miejscowości lub w Priżbie na Korczuli, a zupełna rewelacja to Prigradica - tyle, że daleko. W każdym razie dziekuję za propozycję.

... Tylko , że Bilo oddalone jest ze 7 km. od Primostenu :D
Widzę , że wiesz co fajne w Cro :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.04.2009 21:27

Mont napisał(a):A może Hvar ?? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Mamy namiar na priv, z wodą był mały problem ale polecam.
Dla nas w tym roku niestety za daleko. PObyt na wyspie ma swoje zalety,można znaleźć zaciszna zatoczkę ale jak juz ją znajdziesz to się nigdzie nie ruszasz :)

Widzę , że zaczynasz handlować moim Hvarem :wink: :lol:
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 20.04.2009 06:12

bjk napisał(a):Mam prośbę, ale nie odsyłajcie mnie do czytania i FAQ. Wyjeżdżamy w trzy rodziny w niedzielę 21 czerwca we trzy rodziny (generelne 3x 2+2 - dzieci małe). Na miejscu będziemy w poniedziałek dopołudnia. l

My też startujemy w niedzielę 21.06 - jedziemy na Pag. Jak będziecie jechać? Może się załapiemy na jakis mały konwój? My planujemy przez Czechy, Austrie, Słowenię.
Podeślij jakieś fotki i krótki opis Pagu.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone