Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 17.03.2009 11:47

E tam,warunki przyzwoite, czysto schludnie,może byc klima i balkon z widokiem :lol: ,ale niekoniecznie :)
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 17.03.2009 11:50

...na morze :D

W Międzyzdrojach płacilismy niby za "apartament" około 160 zł, warunki koszmar,brudno i....szkoda gadac ...ostani taki zły krok, zarezerwowane przez Internet :roll: :?
Rega123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rega123 » 17.03.2009 11:53

:) bez przesady, ja jeździłam wiele razy do Międzywodzia koło Międzyzdroi - najładniejsze polskie wybrzeże - od osoby pokój z łazienką super schludnie i blisko morza od osoby ok 30zł. :)) z małym targowankiem bo zawsze do nich wracam i nie powiem jestem bardzo zadowolona- pogoda zawsze dopisała :) pozdr
ADAMO_16
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMO_16 » 17.03.2009 11:55

Jestem wpełni zadowolony z tego forum, jedno pytanie i tyle odpowiedzi. Co do moich wymagań to: aneks kuchenny,łazienka z prysznicem i balkon z widokiem na morze. To chyba jest standard większości kwater? Rejon gdzie jade to Trogir ( wyspa odpada gdyż lubie poruszać się i coś zwiedzać) :D
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 17.03.2009 12:17

z tym widokiem na morze to już nie taki standard :)
ADAMO_16
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMO_16 » 17.03.2009 12:33

Troche może mnie poniosło z tym widokiem, ale balkon musi być. :)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 17.03.2009 12:38

ziomek napisał(a):A w czym przeszkadzają dzieci , ja zawsze jadę w ciemno też z 3 i nigdy na tym nie straciłam :lol:
tylko raz zarezerwowałam wcześniej i w terminie wyjazdu rozłożyliśmy się na jakiegoś paskudnego wirusa i wyjazd nie wypalił :twisted:
od tego czasu nie rezerwuję a od 3 lat jeżdżę z przyczepą pozdrawiam
dacie radę :lol: :lol: :lol:
Rodzice maja przyczepę i czasem się zastanawiam, ale jak sobie pomyślę ,że mam to ciągnąć i wlec się ze dwa dni i jak sobie przypomne te wyjazdy za komuny co rok (jak dzieckiem byłem) do Jugosławii, Bułgarii, Turcji i Grecji, gdzie 10 dni z wakacji zabierała podróż to troche mi sie odniechciewa...;) Ja wiem caravaning i te sprawy- hobby-ale tak z ciekawości ile taniej was wychodzi , bo rozumiem, że na campingach siedzicie..??
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.03.2009 13:04

ADAMO_16 napisał(a):W zwiazku z podjętą decyzją o jezdzie w ciemno to mam pytanie-czy wolne kwatery, apartamenty są jakoś oznaczone, opisane? Np. tak jak to jest przy wjeżdzie do Zakopanego, siedza ludzie przy drodze lub są tabliczki przy domach z informacją o wolnych miejscach :D A może trzeba chodzić po domach ( problem mój to brak znajomości obcego języka)

Zazwyczaj stoją przy drodze z kartkami, informacje takie umieszczają na domkach, albo w centrum miasteczka zaczepiają.
My zazwyczaj jedziemy do miasteczka, zostawiamy auto i szukamy już z mapka wcześniej wydrukowana jak najbliżej plazy..chodzimy po domkach i pytamy.
Koniec sierpnia , początek września to w każdym domku są już wolne apartamenty.
Potem naradzamy sie i wybieramy najlepsza, która nam pasuje :)
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 17.03.2009 14:07

Bodzioch Marek
jeżeli chodzi o podróż to faktycznie momentami się dłuży ale nigdy nie bierzemy całej trasy na raz niemożliwe :cry:
Jesteśmy 5-cio osobową rodziną + pies więc wybór kwater jakby mniejszy/chodzi o zwierzaka/ :twisted:
Campy zazwyczaj znajdują się nad samym morzem :wink: no powiedzmy my takie wybieramy :lol:
mogę zabrać trochę jedzenia z Polski więc już jest taniej :lol:
Jadę kiedy chcę nie patrzę czy w sezonie czy po bo na campach różnica niewielka :lol:
po drodze zwiedzamy w ten sposób odreagowując coby nie mówić męczącą jazdę/plusy i minusy/ :x
W zeszłym roku dla przykładu Włochy /Ravenna-Padwa-San Marino-Wenecja/+Chorwacja/od Rijeki-po Makarską/ + Zalakaros baseny Węgry koszt ok 5500zł/ noclegi ,paliwo,ubezpieczenie,jedzenie+kasa na głupotki/
Dla nas super a po sezonie zostawiam przyczepę na najbliższym campie czyli w Zakopanem i resztę miesięcy wykorzystuję na wekendy :lol:
pozdrawiam :wink: :wink: :wink:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 17.03.2009 14:27

hehe, moi z kolei w Pcimiu na campingu trzymaja i również na weekendy z KR wypadają. Wiele racji w tym co piszesz, no i zatrzymujesz się gdzie chcesz po drodze i zmeczony nie szukasz. A co do czasu podróży to raz na moto też 3 dni do Chorwacji, ale powrót już w 9,5h.. :lol: Pomyślim, moze w przyszłym roku jakąś obiazdówkę się zorganizuje- wówczas to już napewno wiele taniej bo na jedna, 2 noce to ceny apartmani już zupełnie inne i ponoc nie chcą...??
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 17.03.2009 15:33

Rega123 napisał(a)::) bez przesady, ja jeździłam wiele razy do Międzywodzia koło Międzyzdroi - najładniejsze polskie wybrzeże - od osoby pokój z łazienką super schludnie i blisko morza od osoby ok 30zł. :)) z małym targowankiem bo zawsze do nich wracam i nie powiem jestem bardzo zadowolona- pogoda zawsze dopisała :) pozdr

He,he..zero przesady,Miedzywodzie to nie Międzyzdroje :lol: i cenowo różnica jest, poza tym to było coś w rodzaju właśnie apartamentu -pokój duzy z kuchnią, łazienką i wc osobno,wejście oddzielne , na parterze, mieliśmy wózek,więc to było dla nas priorytetem,bo dziecko malutkie dużo czasu w nim spedzało,...pogoda nie najgorsza...minus to brak czystości :( meble za króla świeczka ,rozlatujące się ... w tej cenie powinno byc lepiej...ale zostalismy tam,bonie chciało nam sie szukac nic innego ,ale z firmą mielismy troche przeprawy ...TAKA JEST RZECZYWISTOŚC A NIE PRZESADA! :roll:
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 17.03.2009 15:59

Mam jescze pytanko odnośnie tych klapków, sandałków kupic w Polsce czy tam w HR są? :roll:
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 17.03.2009 16:02

W Chorwacji są ale proponuję mimo wszystko zaopatrzyć się w Polsce i nie klapki a moim zdaniem gumowe butki do wody chyba że chcesz przepłacać :wink:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 17.03.2009 16:06

rok temu płaciłem 80kun za 3 pary (cena za 1 parę 35kun)
Kasia Ada
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia Ada » 20.03.2009 18:41

wybieramy się grupą 13 osobową (6 par + dziecko) w okolice Zadaru po 20 lipca. Czy macie może jakiś zaprzyjaźnionych gospodarzy w tym obszarze? Proszę o podesłanie kontaktów jeśli macie. Z góry dziękuję!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone