Rodzice maja przyczepę i czasem się zastanawiam, ale jak sobie pomyślę ,że mam to ciągnąć i wlec się ze dwa dni i jak sobie przypomne te wyjazdy za komuny co rok (jak dzieckiem byłem) do Jugosławii, Bułgarii, Turcji i Grecji, gdzie 10 dni z wakacji zabierała podróż to troche mi sie odniechciewa... Ja wiem caravaning i te sprawy- hobby-ale tak z ciekawości ile taniej was wychodzi , bo rozumiem, że na campingach siedzicie..??ziomek napisał(a):A w czym przeszkadzają dzieci , ja zawsze jadę w ciemno też z 3 i nigdy na tym nie straciłam
tylko raz zarezerwowałam wcześniej i w terminie wyjazdu rozłożyliśmy się na jakiegoś paskudnego wirusa i wyjazd nie wypalił
od tego czasu nie rezerwuję a od 3 lat jeżdżę z przyczepą pozdrawiam
dacie radę
ADAMO_16 napisał(a):W zwiazku z podjętą decyzją o jezdzie w ciemno to mam pytanie-czy wolne kwatery, apartamenty są jakoś oznaczone, opisane? Np. tak jak to jest przy wjeżdzie do Zakopanego, siedza ludzie przy drodze lub są tabliczki przy domach z informacją o wolnych miejscach A może trzeba chodzić po domach ( problem mój to brak znajomości obcego języka)
Rega123 napisał(a)::) bez przesady, ja jeździłam wiele razy do Międzywodzia koło Międzyzdroi - najładniejsze polskie wybrzeże - od osoby pokój z łazienką super schludnie i blisko morza od osoby ok 30zł. ) z małym targowankiem bo zawsze do nich wracam i nie powiem jestem bardzo zadowolona- pogoda zawsze dopisała pozdr
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje