Sezon, - lipiec - apartament z dwoma pokojami, i do tego w tym samym budynku dodatkowy apartament dla dwójki-
na chłopski rozum, znajdę ? Brela
czy moze byc problem, ( 4 dzieci , namiotu nie mamy ))
Mosqito napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):Mosqito, w ciemno czyli w nieznane. a jesli juz masz foldery zdjęcia to w jakie ciemno...?? .... Nie próbuj wiec robić ludziom wody z mózgu.
Oj Marku, Marku... szron widzę na Twej głowie, mniemam wiec żeś człowiek życiem doświadczony a takie rzeczy piszesz Uwierz mi że można tak zrobić zdjęcie obiektu że nie będzie widać ani autostrady kawałek za domem, ani składowiska śmieci, odległość do morza rzeczywiście będzie miała 200 metrów (jak nie doliczysz wysokości urwiska), nie zobaczysz że dom jest w skalnej dolinie gdzie kilkadziesiąt metrów wyżej jest kościół i odbijane od skał echo jego dzwonów zrobi Ci codzienną pobudkę przez cały pobyt i tak dalej i tak dalej.... A już nade wszystko nie zobaczysz choćby tego czy w domu jest brudno i czy właściciele to osoby u których byś chciał mieszkać.
Więc nie zarzucaj mi proszę robienia ludziom wody z mózgu, bo z turystyką jestem związany zarówno zawodowo jak i poprzez pasję, więc siłą rzeczy wiem o pewnych rzeczach, które Tobie mogą umknąć i piszę dlatego aby ludzi uczulić na pewne sprawy i przedstawiam swój kąt widzenia do czego mam prawo.
PS Imiona piszemy wielką literą.
Bodzioch Marek napisał(a):Jaki problem sprawdzić np tu na forum dane apartamenty??.....
Bodzioch Marek napisał(a):Nie wiesz czy nie zaplacisz wiecej niż na CRO nie wiesz czy nie będziesz spał na plaży - czy to jest w jasno...??
Bodzioch Marek napisał(a):Napiszłem, gdzie mieszkalismy na maila jednemu userowi i zaraz mi podał linka do strony gdzie pokazany był dokładnie ten apart. Kilka pytań i juz wiesz czy chcesz tam jechać czy nie. W jasno ..??
ADAMO_16 napisał(a):....-czy wolne kwatery, apartamenty są jakoś oznaczone, opisane?....
ADAMO_16 napisał(a):.... A może trzeba chodzić po domach ( problem mój to brak znajomości obcego języka)
No to tylko jechać w ciemno, moje obawy zostały rozwiane.Tym bardziej, że mam zamiar jechać z niedzieli na poniedziałek.Większość ofert na necie i allegro zaczyna od soboty a ja mam nadzieje, że znajde kwatere którą opuszczą "wekendowi" turyści
My już podjelismy decyzję jedziemy w ciemno z trójka dzieci-to ci przygoda i szaleni rodzice,co? Kierunek Lumbarda.Mam tylko obawy czy znajdziemy cos blisko ze znajomymi ,oni z dwójka dzieci sama namówiłam koleżankę, bo chciała rezerwowac,oby tylko było ok,bo mi łeb urwie...też jedziemy na początku lipca :) juz sie cieszę chyba damy radę,co?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje