Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 15.03.2009 20:07

ozyrys78 napisał(a):Ten apartament mamy w tym roku za dwójkę za 35 Eur. Ale jest duży, nie wiem ile może mieć ok. 80 m2. I ma ogromny balkon. Pełne wyposażenie. I macie parking. Bo z tym w Chorwacji jest największy problem.
Nno..! i okazałoo się. W tej cenie...?? to jest tanio...??po sezonie...?? my teraz mamy przed sezonem przełom maj-czerwiec po niecałe 6E/os. z wielkim tarasem, ogrodem, grillem. Rok temu przełom czerwiec-lipiec po 10E/os
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.03.2009 20:13

A ja mam po 20 euro za osobę i też jest fajnie...
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 15.03.2009 20:34

Sławomir Wocial napisał(a):A ja mam po 20 euro za osobę i też jest fajnie...

ba, śniadanie podawane do łóżka musi kosztować... :wink: :D
ozyrys78
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ozyrys78 » 15.03.2009 22:42

Marku, a można wiedzieć, gdzie to dają prawie za darmo? Z pewnością gdzieś w jakiejś dziurze zabitej dechami . Tego jeszcze nie słyszałem , żeby apartament dwuosobowy z pełnym wyposażeniem kosztował 12 Euro na dobę i to z opłata klimatyczną! Tego nawet w Polsce nie znajdziesz... Może to jest pole namiotowe? Jeśli możesz , to daj namiary, proszę...
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 15.03.2009 22:56

ozyrys, ty juz masz tanio i po co ci. Miejscowość podgora 200m od plazy. Nawet ktoś namiary w pokrewnym wątku przytoczył. Apartament nie 2 osobowy ale 4-ro.) Mam wrażenie że z ciebie jakis pośrednik cycuś w tym rodzaju skoro upierasz się przy tych cenach i że Trogir i tylko Trogir a reszta to zapadła dziura. Poza tym Nie myslisz, skoro uważasz, że jedynie słuszne wczasy to wczasy w miescie, gdzie jest plaża, Orebić czy inne wioski to zapadłe dziury. Otóż cały rok żyję w gwarze i chętnie w spokoju spędzam te kilka dni, a posiadając samochód , czy motocykl jestem w stanie codziennie znależć sobie bardzo ciekawe miejsca do obejrzenia. Powiem więcej, od tego roku bedę szukał mniej znane i uczęszczane i nie mniej ciekawe - na co rok temu ochotę miałem ale z racji małego synka i temperatur odpusciłem.
ozyrys78
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ozyrys78 » 15.03.2009 23:11

Dobra, niech będzie. Każdy wybiera to co lubi...
A z tymi pośrednikami , to nie masz racji. Kiedyś kumpel opowiadał, że też polecał znajomym, a znajomi swoim znajomym , i na koniec to było tak , że jak chciał zarezerwować termin, to nie było już miejsca i musiał szukać innej kwatery. Więc z tym pośrednictwem to też trzeba uważać, jak planujesz jeździć w to samo miejsce na urlop.
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 16.03.2009 11:37

Myślicie,że wyjazd 02.07-12.07 w ciemno dwie rodziny z trójką maluchów ( 1,5 3 i 5 lat)i dwoma troszke starszymi ( 9 i 11 lat) na Korcule to dobry pomysł?Mamy sznse w tym czasie cos znaleźc na miejscu?
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 16.03.2009 11:39

aa...i czy lepiej targowac sie po polsku czy po angielsku ? ;) :lol:
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 16.03.2009 11:55

jomarijo napisał(a):aa...i czy lepiej targowac sie po polsku czy po angielsku ? ;) :lol:

Najlepiej po chorwacku :oczko_usmiech:

Tutaj masz co nieco o wyjazdach" w ciemno" :wink:
Bert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bert » 16.03.2009 11:56

angielski jest bardziej powszechny niż polski...aczkolwiek polskojęzyczni się też znajdują :)
Rega123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rega123 » 16.03.2009 15:04

Bodzioch Marek - ja jadę pierwszy raz, znalazłam apartament - 2+2 ( musza być dwa pokoje)z klimą, lipiec - Brela za 70E za dobę - wg. tego co piszesz to strasznie drogo :*(( Nie wiem czy szukać dalej ...ale jak szukam w necie to wszędzie - takie większe apartamenty- oscylują w tej cenie ( dodam iż załatawia się to przez To Islands Travel d.o.o.) co ty na to ? poradz coś//
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 16.03.2009 16:48

zawsze jesli chce w nowe miejsce to w ciemno. Nigdy nie było problemu ze znalezieniem. Pewnie że są różne standardy jak i ceny...
jomarijo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jomarijo » 16.03.2009 17:28

jorgus111 napisał(a):
jomarijo napisał(a):aa...i czy lepiej targowac sie po polsku czy po angielsku ? ;) :lol:

ty;lp,ze ten wątek jest sprzed kilku laty :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2009 17:42

jomarijo napisał(a):
jorgus111 napisał(a):

ty;lp,ze ten wątek jest sprzed kilku laty :lol: :lol:

A co, uważasz, że w kwestii "jazda w ciemno" np. 2 lata temu jeździło się na innych zasadach jak dziś ?
Pod tym względem nic nie uległo zmianie. No może z wyłączeniem cen na różne rzeczy - ale to już nie dotyczy "jazdy w ciemno" :wink:
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 16.03.2009 18:39

ozyrys78 napisał(a):Marku, a można wiedzieć, gdzie to dają prawie za darmo? Z pewnością gdzieś w jakiejś dziurze zabitej dechami . Tego jeszcze nie słyszałem , żeby apartament dwuosobowy z pełnym wyposażeniem kosztował 12 Euro na dobę i to z opłata klimatyczną! Tego nawet w Polsce nie znajdziesz... Może to jest pole namiotowe? Jeśli możesz , to daj namiary, proszę...

Zasada jest jedna: nigdy nie jeździmy w ciemno czyli nie dokonujemy rezerwacji z Polski na kilka miesięcy naprzód opierając się tylko na zdjęciach a zawsze jedziemy tam gdzie mamy ochotę i na miejscu szukamy sobie lokum od razu go oglądając i negocjując z właścicielem. I nigdy nie zajęło nam to dłużej niż godzinkę.
Ostatnio edytowano 12.01.2014 22:42 przez Mosqito, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone