Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 20.04.2009 16:00

My mamy sprawdzoną trasę przez Czechy Słowację, Węgry, Słowenię - przemawiają za nią dwie rzeczy: jest tańsza, nie płacisz we Słowenii za przejazd i porównywalnie szybka. W zeszłym roku jak wracaliśmy, to podczepiliśmy się pod polskiego "busika" - a że droga była pusta to przyjechaliśmy z Trogiru za 13 godzin z dwoma postojami - pierwszym razem na stacji benzynowej w Chorawcji - bo jechaliśmy bez mapy i w końcu trzeba było sprawdzić czy dobrze jedziemy :lol: , a drugi raz na tankowanie, i jeszcze dwa razy z powodu potrzeb czysto ludzkich :wink
Wyjeżdzamy między 18 a 20.Fotki z Pagu mam ale z nurkowania. To był nasz pierwszy wyjazd - jak znajdę jakieś widoczki to podeślę, ale muszę jeszcze zeskanować, bo wtedy nie mieliśmy jeszcze aparatu cyfrowego (2001). Gdzie jedziecie dokładnie? Moja znajoma uwielbia Pag i dałą mi kilka adresów. Ja z nich nie będę korzystać, bo z reguły jeżdżę w ciemno, ale może Wam się przyda.
annamm75
Plażowicz
proszę o radę

Nieprzeczytany postnapisał(a) annamm75 » 20.04.2009 17:32

Bardzo proszę o pomoc- wybieram się w sierpniu do miejscowości Pisak w Chorwacji, jednak wiem że w pensjonacie nie ma klimatyzacji- czy naprawdę mam się nastawić na męki???. dziękuję i jeszcze raz proszę o radę. Anka
Marcin2131
Croentuzjasta
Re: proszę o radę

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin2131 » 20.04.2009 17:59

annamm75 napisał(a):Bardzo proszę o pomoc- wybieram się w sierpniu do miejscowości Pisak w Chorwacji, jednak wiem że w pensjonacie nie ma klimatyzacji- czy naprawdę mam się nastawić na męki???. dziękuję i jeszcze raz proszę o radę. Anka

W 2007r. byliśmy w sierpniu w Tucepi w apartamencie bez klimy - czasami ciężko było usnąć z gorąca, polecam na noc zimną wodę mineralną :)
tomekania
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekania » 24.05.2009 20:42

My staramy się zawsze nie przekraczać 30 Euro za apartament z klimatyzacją (2+2). Teraz jedziemy na Brać i będziemy płacić 45 Euro ale za 3 dorosłe + 3 dzieci) też z klimatyzacją i całą resztą.
Klimatyzacja i zimne piwo wieczorem po całym dniu - 36 st. w cieniu to jedna z przyjemniejszych chwil w Chorwacji
Polecam też samochód z klimą - dla dzieciaków to zbawienie
POLAND
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) POLAND » 25.05.2009 09:09

Może ktoś polecić jakieś fajne miejsce w Chorwacji na wyjazd po raz 1szy : 2 dorosłych i młodzieniec ;) , najlepiej tanie a dobre oferty - miejsce obojętne , wazne by byla plaza :) i jakos fajnie bylo , moj mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marcelina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcelina » 25.05.2009 12:07

tomekania napisał(a):My staramy się zawsze nie przekraczać 30 Euro za apartament z klimatyzacją (2+2). Teraz jedziemy na Brać i będziemy płacić 45 Euro ale za 3 dorosłe + 3 dzieci) też z klimatyzacją i całą resztą.
Klimatyzacja i zimne piwo wieczorem po całym dniu - 36 st. w cieniu to jedna z przyjemniejszych chwil w Chorwacji

A ja bardzo, bardzo poproszę o namiary na Brać na ten apartament. Będę bardzo wdzięczna. :lol:
gnattt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gnattt » 27.05.2009 14:09

tomekania 30 E za 2+2 to naprawde ladna cena. Coż to za piekne miejsca?
Jak myslicie, czy tematem realnym jest znalezienie apartamentu dla 4 osob (z 2 lozkami w oddzielnych pokojach) w granicach 10E za osobe? Chodzi mi o okolice Splitu, w pierwszej polowie sierpnia (niestety szczyt sezonu). Oczywiscie przegladalem ogloszenia internetowe i ceny sa drozsze, zastanawiam sie czy na miejscu mozna bedzie znalezc cos taniej?
Z gory dziekuję za pomoc.
Garcija
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Garcija » 27.05.2009 16:38

Witam! Czy ktos jest mi w stanie odpowiedziec, czy znajde jakis nocleg w cenie 8-10 euro za dobe od osoby, przelom czerwca i lipca? Wazne zeby byl prysznic i miejsce do spania, nie musi byc super pieknie, nie potrzebuje telewizora, ani dostepu do netu, nie musi byc przy plazy, gdyz jestem z nad morza i moge bez problemu sie przejsc, nie musi byc basenu, ani zadnych luksusow, po prostu tani schludny i czysty pokoj? Da sie cos znalezc? Czy w takim przedziale raczej nie ma co szukac w ogole?

Aha, jeszcze jedno pytanie, bo czytalam tu juz duzo, ale nie znalazlam interesujacej mnie informacji - czy tam za noclegi placi sie w euro? czy do wyboru czy w euro czy w kunach?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 27.05.2009 16:43

Płacę 55 juro w koncu lipca za 2 pok. apartament z dwoma tarasami z klimą 70m od morza dla 4 osób...

Znajdziesz na pewno!
manio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) manio » 27.05.2009 17:55

witam, , na poczatku lipca wybieramy sie w 4 osoby do miejscowosci Brela, wybror padl po wielogodzinnej lektorze tego forum :twisted: , wyslalem tysiace maili do wlasicicieli kwater w tym rejonie, mimo poznej pory na rezerwacje znalazlem kilka ciekawych ofert, w sumie wybor padl na apartmani Muzinic na Bartola Kašića 62 , mam teraz oczywiscie pytanko, jaka to okolica Breli, i czy ktos wie cos o tej willi, pozdrawiam
chudatuska
Autostopowicz
nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudatuska » 27.05.2009 20:57

Witam, jadę w czerwcu ze znajomymi do Crikvenicy(Od 19do 23) Szukam jakiegoś lokum. Problem w tym że znajomi mają już rezerwacje a ja jeszcze nie. Nie chcę im przeszkadzać- rodzinka z dzieckiem (poza tym oni zostają dłużej a ja wracam 23) , wiec chciałabym poszukac jakiegoś taniego pokoju, zastanawiałam się nawet nad kempingiem w okolicy. Czy możecie coś polecić. Gdzie szukać. Generalnie chodzi o tani nocleg dla jednej osoby na cztery dni.
chudatuska
Autostopowicz
Re: nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudatuska » 27.05.2009 21:04

chudatuska napisał(a):Witam, jadę w czerwcu ze znajomymi do Crikvenicy(Od 19do 23) Szukam jakiegoś lokum. Problem w tym że znajomi mają już rezerwacje a ja jeszcze nie. Nie chcę im przeszkadzać- rodzinka z dzieckiem (poza tym oni zostają dłużej a ja wracam 23) , wiec chciałabym poszukac jakiegoś taniego pokoju, zastanawiałam się nawet nad kempingiem w okolicy. Czy możecie coś polecić. Gdzie szukać. Generalnie chodzi o tani nocleg dla jednej osoby na cztery dni.

A może ktoś jedzie w te okolice w tym samym czasie i szuka noclegów , może w kilka osób byłoby taniej...
tomekania
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekania » 28.05.2009 07:20

Marcelina napisał(a):
tomekania napisał(a):My staramy się zawsze nie przekraczać 30 Euro za apartament z klimatyzacją (2+2). Teraz jedziemy na Brać i będziemy płacić 45 Euro ale za 3 dorosłe + 3 dzieci) też z klimatyzacją i całą resztą.

A ja bardzo, bardzo poproszę o namiary na Brać na ten apartament. Będę bardzo wdzięczna. :lol:

Na Brać - (Supetar i Spltska) mam tylko telefon - trzeba niestety się dogadać w języku chorwacko-angielsko-niemieckim. Będę jeszcze rozmawiał z właścicielem - Valentino :D to zapytam się - może ma już jakąś stronkę to dam znać. Natomiast 30Euro za 2+2 (3 i 5 lat) w Orebiću zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tomekania
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekania » 28.05.2009 07:24

gnattt napisał(a):tomekania 30 E za 2+2 to naprawde ladna cena. Coż to za piekne miejsca?
Jak myslicie, czy tematem realnym jest znalezienie apartamentu dla 4 osob (z 2 lozkami w oddzielnych pokojach) w granicach 10E za osobe? Chodzi mi o okolice Splitu, w pierwszej polowie sierpnia (niestety szczyt sezonu). Oczywiscie przegladalem ogloszenia internetowe i ceny sa drozsze, zastanawiam sie czy na miejscu mozna bedzie znalezc cos taniej?
Z gory dziekuję za pomoc.

Orebić -www.maestral-orebic.de daleko ale raz na jakiś czas trzeba zobaczyć
nowalijka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowalijka » 28.05.2009 12:32

mkm napisał(a):Widzę , że wiesz co fajne w Cro :wink:

Czy te okoliczne miejscowości wokół Primostenu to są malutkie wioseczki czy jakis minimalny standard turystyczny w postaci miejsca gdzie można coś jeść mają? No i jak z plażami w takim Bilo, Rogoznicy, Dolac... Tylko takie dzikie z "trudnym" podejściem do morza czy takie które się nadadzą dla dzieci (gładkie")? Szukam kwatery w Primostenie ale na razie tak sobie mi idzie.
Moje dzieciaki mają 2 i 6 lat i zamierzam używać wózka do spacerków. Nie chcę używać codziennie samochodu, a jedynie na wyjazdy na zwiedzanie.
Dzięki za pomoc w wyjaśnieniu tych kwestii.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie panikujcie , zawsze można coś znaleźć za dobrą cenę - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone