BeJur napisał(a):do tego mina Oli
Niezłe.
Pozdrawiam,
Wojtek
jan_s1 napisał(a):Ja co prawda na campingach nie bywałem - z namiotem rozstałem się ...dziesiąt lat temu - ale co za różnica - na camping, czy do apartmana, skoro zazwyczaj trzeba było drzeć pod górę z językiem na brodzie. Golgota.
Przyznam, że na taką okoliczność często korzystałem z samochodu. Czasem nie było wyjścia: np w Breli sto kilkadziesiąt schodków do plaży i tyle samo do góry, gdzie stał samochód.
Franz napisał(a):BeJur napisał(a):do tego mina Oli
Niezłe.
BeJur napisał(a):Czyli klasyczna bohaterka drugiego planu
BeJur napisał(a):Anai napisał(a):
41. Piękne widoki sprzyjają uczuciom
do tego mina Oli po prostu piękna scena
BeJur napisał(a):do tego mina Oli po prostu piękna scena
anakin napisał(a):Przeca "królewicz", nie?
A, że jednego miały...
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Witaj
Podglądam tu sobie cichutko, i przyznaję bardzo mi się podoba, pozwolisz, że dalej będę zerkać
Sylwetka&Gienuś napisał(a):BeJur napisał(a):Czyli klasyczna bohaterka drugiego planu
Dokładnie to samo pomyślałam
Aldonka napisał(a):Kochana, ja mam w Borje też nieźle w dół i ni cholery tam samochodem, nawet jakbym chciała nie zjadę
Zejść - wiadomo luz, wejść - no już mniejszy luz, ale wejść ze śpiącą 2, potem 3 latkom na rękach - K A T A S T R O F A Myślę, że nawet Agapi po joggingu nie miała takich kolorków jak ja po tym "spacerze". Płuca zostawiłam gdzieś w okolicy pierwszej ławeczki (a są tylko dwie)
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):a dla mnie to raczej taka dość zdegustowana mina .... jesuuuuu zaś?????
No, nie wiem...
Pacz na oczy i zaciśnięte usta...
Ja bym jednak optował przy gwałtownym skoku...ciśnienia.
BeJur napisał(a):anakin napisał(a):No, nie wiem...
może Matkaniebieskopisząca coś powie więcej ...
Anai napisał(a):No cóż...hmm... Pozwalam
Anai napisał(a):Beata! Wygrywasz nagrodę główną...
- kupon na 3 darmowe ochy i achy do wykorzystania w przeciągu doby*
*z zastrzeżeniem, że mają być w osobnych postach
Powrót do Nasze relacje z podróży