Anai napisał(a):Ciut artyzmu...
Nawet te bardziej ostre,
też całkiem, całkiem.
pzdr
anakin napisał(a):Sie napaczyć nie mogę na ten Twój artyzm...
Zdjęcia - klękajcie narody
Po prostu.
koraw napisał(a):Ehhh... byłem tam (camp Peca - po drugiej stronie ulicy jest Pod Maslinom) na początku lipca 2012. Oprócz naszych 4 samochodów na campie nie było nikogo!!! czasami tylko na noc ktoś się zatrzymał i rano się zwijał. Co za wolność!
anakin napisał(a):Zdjęcia - klękajcie narody Po prostu.
longtom napisał(a):Nawet te bardziej ostre,
też całkiem, całkiem. pzdr
BeJur napisał(a):dokładnie .... w kóńpleksy jakoweś wpaść można przez Ciebie
ale za to fajnie mieć koleżankę, która robi TAKIE foty
BeJur napisał(a):jakbyście wytrzymali z tymi lodami, to parę metrów dalej były takie same tylko tańsze wiem - bo prawie tydzień spędziłam na spokojnie na starówce
Aguha napisał(a):Napasłam oczy - wyborne kąski podajesz!
TomKinS napisał(a):Ciekawe ZDJĘCIA, w tym tak obfotografowanym mieście.
AnaSz napisał(a):Pięknie, już nie mogę się doczekać naszego Dubrownika w wakacje 2013r.
BeJur napisał(a):No dobra PaniMatko ... ale co z urodzinami Oli???
koraw napisał(a):Co do poznawania nowych - bazujemy zawsze na miejscowych, naszych rodaków mamy w Polszcze! (bez sarkazmu i złośliwości). Zawsze staramy się - bez nachalstwa - zapoznać się z miejscowymi, głównie tymi spod wiejskich sklepików lub ogródków.
koraw napisał(a):PS.: lokator naszego namiotu na Krku (Stara Baśka, 2011) - skorpion włoski
longtom napisał(a):Na Pagu też są
Anai napisał(a):
Dzwonimy na podany na maszynie numer telefonu, żeby zgłosić jego awarię i rozglądamy się za jakimś miejscem w pobliżu. Dupa...
Anai napisał(a):
Chyba odpuścimy sobie wieczorne zwiedzanie i poszukamy raczej miejsca na obiado-kolację
Anai napisał(a):Olka szczęśliwa, bo dostaje w prezencie wymarzone kolczyki
Anai napisał(a):158. Szczęśliwe dziecko
Anai napisał(a):Nie będę zanudzać opowiadaniem, co jedliśmy
Anai napisał(a):160. Coś dla mięsożerców