Anai napisał(a):Jestem tym miejscem zachwycona i mam wieeelki niedosyt wychodząc stąd, ale cóż...
Nie dziwię się bo nie widzieliście części arboretum... No chyba, że widzieliście tylko nie ma zdjęć...
I platana nie było...
Anai napisał(a):Jestem tym miejscem zachwycona i mam wieeelki niedosyt wychodząc stąd, ale cóż...
BeJur napisał(a):odeszłam na chwilę od monitora ... a tu nowe zdjęcia pełne artyzmu i tak dopracowane, zebym się przypadkiem przyczepić nie mogła
więc ...
102 i 103
oraz 106
a także 108
a 110 ... jesssuuuu chyba Cię nie lubię ...
pozostałe kfiatkowe - tys pikne
BeJur napisał(a):te z kfiatkami, to masz z działki, to wiem
longtom napisał(a):Ja jeszcze mam takie:
BeJur napisał(a):a ja byłam przekonana, że to Twoje dzieło
Bocian napisał(a):Nie dziwię się bo nie widzieliście części arboretum... No chyba, że widzieliście tylko nie ma zdjęć... I platana nie było...
Aldonka napisał(a):BeJur napisał(a):odeszłam na chwilę od monitora ... a tu nowe zdjęcia pełne artyzmu...
Ja jej chyba też nie lubię
PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!
Anai napisał(a):...a w dziób nie chcesz??
Anai napisał(a):Ja? No co Ty
Ja łagodna niczem ta owieczka jestem...
Anai napisał(a):A weźta już i przestańta
Jeśli nie byłyby, to moje foty i miałabym być tak zupełnie szczera, to nie wiem czy znalazłabym w tej wrzucie 5, co do których uważałabym, że są całkiem niezłe...
BeJur napisał(a):Anai napisał(a):...a w dziób nie chcesz??
tak skonstruowałaś pytanie, że powinnam odpowiedzieć - nie
ale wrodzona zaczepność podpowiada - spróbuj
BeJur napisał(a):możesz przestać?? po tylu latach jeszcze masz problem z ogarnięciem swojego artyzmu???
koraw napisał(a):Ehhh... byłem tam (camp Peca - po drugiej stronie ulicy jest Pod Maslinom) na początku lipca 2012. Oprócz naszych 4 samochodów na campie nie było nikogo!!! czasami tylko na noc ktoś się zatrzymał i rano się zwijał. Co za wolność!
Anai napisał(a):...a moja mówi: Uważaj, o co prosisz...
Anai napisał(a):- podobają mi się na ten przykład szkockie zdjęcia Jana, a moje...
no cóż w większości przypadków takie zwykłe pstryki z wakacji...
BeJur napisał(a):90te zdjęcie .... super
BeJur napisał(a):Anai napisał(a):- podobają mi się na ten przykład szkockie zdjęcia Jana...
Jana zdjęcia ze Szkocji, to inna przegródka a że przy okazji Janowi takie wychodzą
jan_s1 napisał(a):Oglądając te fajne (budzące dwa pokrewne uczucia - tęsknotę i nostalgię) zdjęcia zatrzymałem się przy 90. O, to jest super!. Lecę dalej i widzę, że ktoś już mnie ubiegł:
BeJur napisał(a):Ania???? zdenerwować??? na Ciebie ???? i na mnie?????
no co Ty
Powrót do Nasze relacje z podróży