Anai napisał(a):Becia! Ja Ci to już pisałam... - jak Ty mnie dobrze znasz
mam czucie, nie?
Anai napisał(a):No cóż... jestem w takim razie ostrygową ignorantką - ja gryzłamRoxi napisał(a):Ostrygi chyba się po prostu połyka bez gryzienia... wtedy, w zależności od sosu nawet smakująBeJur napisał(a):zdjęcia jak zwykle świetne
...ten kolor, to światło a raczej ten prostokąt światła na tej bezkółkowej ramie rowerowej, na którą nikt nie związany ze sztuką nie zwróciłby uwagi... chciałoby się rzec martwa natura ale czy kwiaty żyjące, nie psują tego???
Następnym razem, z myślą o Tobie poprzestawiam doniczki...BeJur napisał(a):i przypuszczam - znając Ciebie, że zdjęcie namber siedemdziesiąt sześć nie byłoby takim zdjęciem, a nawet nie zostałoby zrobione - gdyby nie to czerwone wiadro i mop w nim
Becia! Ja Ci to już pisałam... - jak Ty mnie dobrze znaszEtosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
Dziekuję, bardzo mi miło...
Używam Olka E-620 ale wiesz, tak jak napisała Beata - sam aparat, to nie wszystko...
BeJur napisał(a):jakbyś canona użył to byś wiedział w czym rzecz (dodatkowo )
BeJur napisał(a):jakbyś użył to byś wiedział
to niby taki żart, ale jestem canonowcem od ... 1990 roku i ... no i... jak widać duszę mu sprzedałam
a co do umiejętności - to podstawa jak w każdej dziedzinie
nie, ze kupisz sobie najbardziej wypasionego canona i nagle same zdjęcia zaczną się robić
ja nie patrzę na parametry techniczne, nie kręcę kółkami tylko intuicyjnie robię zdjęcia
Etosote napisał(a):.....
Anai napisał(a):
Po powrocie na camping, powodowany straszliwym głodem Jurek,
nie czekając aż przygotuję mu coś do zjedzenia, dokonuje mordu ze szczególnym okrucieństwem
na Bogu ducha winnym...
Powrót do Nasze relacje z podróży