aleś wymyśliła
ale .... czekamy .... czekamy ....
BeJur napisał(a):Dzięki spacerowi masz fajne nocne zdjęcia
mervik napisał(a):pomysł dobry
pepermint napisał(a):Witam,
nadrobiłam zaległości i ... wow! Super pióro (klawiatura?), gratulacje , czekam na więcej i więcej i jeszcze i jeszcze... Nie wyrzucajcie mnie... dajcie popatrzeć...
jan_s1 napisał(a):Ładnie Ci to idzie.
Przyjemnie się ogląda. Niektóre zdjęcia młodzieży bardzo dowcipne.
BeJur napisał(a):Etosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
odpowiem Ci za Anię - swojego
nie wiesz, że to nie aparat robi zdjęcia???
No cóż... jestem w takim razie ostrygową ignorantką - ja gryzłamRoxi napisał(a):Ostrygi chyba się po prostu połyka bez gryzienia... wtedy, w zależności od sosu nawet smakują
BeJur napisał(a):zdjęcia jak zwykle świetne
...ten kolor, to światło a raczej ten prostokąt światła na tej bezkółkowej ramie rowerowej, na którą nikt nie związany ze sztuką nie zwróciłby uwagi... chciałoby się rzec martwa natura ale czy kwiaty żyjące, nie psują tego???
BeJur napisał(a):i przypuszczam - znając Ciebie, że zdjęcie namber siedemdziesiąt sześć nie byłoby takim zdjęciem, a nawet nie zostałoby zrobione - gdyby nie to czerwone wiadro i mop w nim
Etosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży