slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butach Gdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
Spakojny napisał(a):mam kolege ktory organizuje sylwester w chiorwacji na jachtach jezeli ma ktos ochote podam namiar
slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butach Gdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
Dusia napisał(a):ech
fajny byłby taki sylwester z chorwacka muzyczką i nie tylko
najlepiej w krakowie albo okolicach
czy ktoś miałby ochotę???
potrzebny lokal i ludzie
muzyczke mam
krakuscity napisał(a): Może za rok zrobimy spotkanie w Sylwestra lub spotkanie i Sylwestra.
e.zetka napisał(a):slapol napisał(a):Ja wybieram się nad jezioro - może będzie zima i na zamarzniętej tafli poślizgamy się na łyżwach lub...butach Gdyby się jednak okazało, że bedzie plus 15 stopni (co też ewentualnie mi pasuje)... to spraw Panie, żeby na jeziorze nikt się nie utopił...
No patrz Slapciu, ja też będę na sylwestra nad jeziorem!!!