morgana napisał(a):Czekam na sierpień i na Brać, a Splitska niedaleko Sutivanu, więc przysiadam się i ja.
kotbury napisał(a):W Splitskiej był kręcony jakiś kawałek polskiego serialu, chyba to była produkcja TVNu. Wydaje mi się, że gdzieś na forum był link. Jak ktoś kojarzy sprawę to podajcie proszę namiar
Widok z tej willi jest OK ona sama ekhmmm...
Willa w której to było filmowane, moim zdaniem kompletnie nie pasuje do reszty miejscowości, może jest wygodna, zrobiona "na bogato" ale to architektoniczny koszmarek - moje prywatne zdanie
andrzejk1975 napisał(a):nic się nie dzieje pewnie to przez wiosenną aurę
mkm napisał(a):kotbury napisał(a):W Splitskiej był kręcony jakiś kawałek polskiego serialu, chyba to była produkcja TVNu. Wydaje mi się, że gdzieś na forum był link. Jak ktoś kojarzy sprawę to podajcie proszę namiar
Widok z tej willi jest OK ona sama ekhmmm...
Willa w której to było filmowane, moim zdaniem kompletnie nie pasuje do reszty miejscowości, może jest wygodna, zrobiona "na bogato" ale to architektoniczny koszmarek - moje prywatne zdanie
Tutaj wspomniany wątek z '' koszmarkiem '' ... forum/viewtopic.php?p=780792
Jacek S napisał(a):kotbury napisał(a):Wedlug niej ten drugi "zrobił phshshshshsh!!!" i uciekł.
Znam go. Mieliście szczęście, że uciekł.
kotbury napisał(a):Jacek S napisał(a):kotbury napisał(a):Wedlug niej ten drugi "zrobił phshshshshsh!!!" i uciekł.
Znam go. Mieliście szczęście, że uciekł.to pewnie był:
- wąż morski
Powrót do Nasze relacje z podróży