Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie lubie zimy

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 01.03.2005 11:31

nic z tych rzeczy... to taka oddolna inicjatywa a ja organizuję ludzi.

Piotr
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.03.2005 12:22

Nowy Ruski na Majorce
Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada "nowy Ruski": obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty.
- Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska - Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu.
Rosjanin uśmiecha się cynicznie.
- Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym.
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.03.2005 14:07

Piotr Lutynski napisał(a):I ciągle zimno... prawda?

Pozdrav
Zawsze gdy łapie "zimowego"doła,wrzucam kasete z Cro. robie sobie drinka i ...uciekam myslami...dwa miesiace i juz Wiosna! wytrzymamy bo potem lato tuz,tuz.... :wink:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 01.03.2005 15:23

KAMA napisał(a): wytrzymamy bo potem lato tuz,tuz.... :wink:

Szkoda ze dla mnie w miejscu zamieszkania.... wlasnie bedę sie wprowadzał do nowego, świeżo zakupionego mieszkanka... ale też bedę miał swoja radoche :D

Pozdrav
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 01.03.2005 17:09

Szykowanie gniazdka to frajda!A efekty... :wink:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 01.03.2005 19:11

KAMA napisał(a):Szykowanie gniazdka to frajda!A efekty... :wink:

Adrenalinka rośnie... :D

Piotr
*salvia*
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) *salvia* » 28.03.2005 21:18

Pozdrav[/quote]Zawsze gdy łapie "zimowego"doła,wrzucam kasete z Cro. robie sobie drinka i ...uciekam myslami...dwa miesiace i juz Wiosna! wytrzymamy bo potem lato tuz,tuz.... :wink:[/quote]

A myślałam, że tylko ja z tęsknoty za ciepełkiem oglądam kasety z Cro... :D
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 28.03.2005 21:35

*salvia* napisał(a):Pozdrav
Zawsze gdy łapie "zimowego"doła,wrzucam kasete z Cro. robie sobie drinka i ...uciekam myslami...dwa miesiace i juz Wiosna! wytrzymamy bo potem lato tuz,tuz.... :wink:[/quote]

A myślałam, że tylko ja z tęsknoty za ciepełkiem oglądam kasety z Cro... :D[/quote]

Ja też podobnie jak Wy bardzo lubie ogladać kasety z Cro i od razu robi mi się przyjemniej i dużo cieplej-wydaje mi sie ,że po prostu tam jestem :lol: to dopiero są wspomnienia :D
ale co tam wkrótce zaczniemy wyjeżdżać i to dopiero będą emocje. :lol:

pzdr :papa: :papa:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 29.03.2005 21:07

Jak tak będzie zimno nadal ? Robie to samo co Ty Diego, ale jak tak dalej pójdzie to wpadnę w nałóg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: 8)

Ale to chyba robi Salvia !!!????
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 29.03.2005 21:39

Ależ zima nie jest taka zła i chyba nie oglądacie cały dzień kaset i drinkujecie więc narty na ramie i szybciej czas leci do wyjazdu do cro
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 30.03.2005 15:23

Kasety-jak człowiek ma dosc zimna...A ja jestem ciepłolubna...Narty fajnie ale to tylko tydzien...A na nartach tez trzeba sie rozgrzac.. :wink: Jeat jeszcze to forum...Lubie zime,ale lato to jest dla mnie...Taka jestem i juz :wink:
*salvia*
Odkrywca
Nie lubie zimy

Nieprzeczytany postnapisał(a) *salvia* » 30.03.2005 20:59

Jurek napisał(a):Jak tak będzie zimno nadal ? Robie to samo co Ty Diego, ale jak tak dalej pójdzie to wpadnę w nałóg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: 8)

Ale to chyba robi Salvia !!!????

Chyba lepszy nałóg oglądania miłych nagrań z Chorwacji niż inny... :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Pogoda i klimat

Nie lubie zimy - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone