o kurde... Z tą pogodą to rzeczywiście mieliście cyrk
Jak nad polskim morzem...
Aguha napisał(a):Uwielbiam Trsteno, kiedyś muszę tam wrócić.
Aldonko, mam zdjęcie dokładnie w tym samym miejscu
A tak na marginesie, Twojego Małżonka kojarzę, czasem bywał w moim miejscu pracy
Serdecznie pozdrawiam!!!
Aldonka napisał(a):Chwila przerwy w pracy więc podciągniemy nieco dalej....jeszcze długi dzień przed nami.
Elizasz napisał(a):Mówisz, że warto zatrzymać się w Trsteno?
Ps. zazdroszczę stoickiego spokoju w obliczu pogody-wiadomo, ze na nią się wpływu nie ma, ale ja bym się zapłakała na amen
sroczka66 napisał(a):I z całym przekonaniem mogę napisać, że mimo wielu przeciwności, i tych pogodowych, i tych motoryzacyjnych, i zdrowotnych, bardzo intensywnie spędziliście tegoroczny urlop, odwiedziliście wiele przeuroczych miejsc.
sroczka66 napisał(a):A w ogóle to jesteś dzielna, jeżeli chodzi o to "kierownictwo" samochodem (wiem, że to nie był Twój pierwszy raz), ale mimo wszystko podziwiam (ja znacznie pewniej sie czuję, jak jestem przez kogoś wieziona).
sroczka66 napisał(a):No a Julka (jak w każdej relacji) to modelka na 6+
I oczywiście, czekam na dalsze wędrówki
kkra napisał(a):w wielką radością pooglądałam kolejne zdjęcia, Julka jest świetna, bardzo lubię ją oglądać. Dubrownik jak zwykle piękny:0
dużo ładnych zdjęć tych brzydkich chmur
ach ta pogoda.....
Elizasz napisał(a):Widzę,że tak Cię zafascynowało Kupari, jak mnie stary hotel Jadran w Tucepi....
Zazdroszczę widoków z góry Srd! Pięknie tam!!!Mam nadzieję, że za rok mi się uda tam wrócić....
Franz napisał(a):W Dubrowniku aura Wam wyraźnie sprzyjała.
Pozdrawiam,
Wojtek
CinnamonGirl napisał(a):Deszcze i załamania pogody mają ten plus żepotem to niebo jest przepiękne w swych barwach - cudne zdjęcia icon_wink.gif
Te zDubrownika z SRD tez
longtom napisał(a):To prawda, te wysepki w zachodzącym słońcu, Dubrownik o zmroku. Piękne
Powrót do Nasze relacje z podróży