napisał(a) LadyM » 01.03.2017 18:41
Ok, przejrzałam, co mam w kompie odnośnie zakupów i znalazłam kilka śmiesznych fotek.
Przede wszystkim tamte sklepy, są jak muzea same w sobie! ich wystrój jest powalający! Nawet "głupią" wódkę potrafią tak wyeksponować, że wygląda jak dzieło sztuki!
Zdjęcia poniżej ze sklepu typu: "wszystko do wszystkiego".
- Twixy na metry (albo stopy)
- zajęcia sportowe na kibelku cz.2
- Z serii: zajęcia sportowe na kibelku cz.1
- Karaluchy o smaku sera i bekonu, proszę uprzejmie...
Sklep Lego, jak się można było domyślić, klocki każdego rodzaju. Ale, że będą również w formie postaci mojego ulubionego (obecnie) serialu Teoria Wielkiego Podrywu, tego nie przypuszczałam! Sheldon z Lego!!
- Zestaw: Big Bang Theory
Psy z wystawy... sklepowej....
- Psy z wystawy... sklepowej
Lody "U geja" wyglądały na smaczne
- Lody "U geja"
To był 3 piętrowy sklep ze słodyczami wszystkim co słodycze imituje! Można było dostać oczopląsu! Schody były "wysypane" cukierkami i napisem "niech Twój każdy krok będzie słodki", na suficie wisiały ogromne lody, szuflady były w kształcie ogromnych tabliczek czekolady, a lady sklepowe "ociekały" płynną czekoladą! Do tego można tam było znaleźć dowolny przedmiot domowego użytku w kształcie słodycza.
- Czapeczki wszystkich smaków
- Podajniki do cukierków w kształcie prezydentów
- Spójrzcie tylko na wzrok tego chłopaka, nie dziwię się, że ma obłęd w oczach.
- Gablota "celebrytów", którzy zaszczycili kiedyś swoją osoba ten sklep i wybrali swoje ulubione słodycze, a następnie zostawili swoje autografy.
- Lady ociekające czekoladą
Jeszcze jedno zdjęcie dla fanów Friends... sławny Bloomingdales.
- Załączniki:
-
- Bloomingdales