Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

New Album Colonia 2005

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robert_K
Autostopowicz
New Album Colonia 2005

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert_K » 04.08.2005 16:57

Witam was po raz pierwszy w Chorwacji byłem w roku 2002 i wtedy się tam spotkałem z zespołem Colonia oczywiście poszedłem z całą paczka na koncert który był jakieś 40 kil od Makarskiej w miejscowości Opuzen i powiem wam że się zauroczyłem tym zespołem i zacząłem szukać wszystkiego co wydali i powiem ze na dzień dzisiejszy posiadam dosłownie wszystko co możliwe co wydali mam ich 8 albumów duża ilość remixów i mixów myślę ze mam wszystko co wydali a nie chwaląc się mam tez ich autograf dziś to już wielkie gwiazdy śmigają na koncerty do Usa i nie tylko
mam dla was najnowszy album Colonii bardzo długo na niego czekałem bo prawie 1,5 roku od ostatniej premiery ale myślę ze warto było jeśli będą chętni zamieszczę na forum inne ich albumy mam taki możliwości i serwer aby to zrobić ponieważ na co dzień jestem dj i przy okazji mam swoje forum muzyczne
więc specjalnie dla was najnowszy album który sobie ściągnijcie i wypalcie na cd
Obrazek

Colonia - Najbolje od svega-2005
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
Colonia - Najbolje od svega

Artist: Colonia
Album: Najbolje od svega

Release     : Miky
Genre       : Dance/pop
Year        : 2005
Encoder     : Lame 3.90.3
Quality     : 128kbps / 44,1kHz / Joint-Stereo
Songs       : 13
Playtime    : 52:14 min
Size        : 48,8 MB

Tracklist:

01.  Najbolje od svega
02.  Nema nade
03.  Time
04.  Sad te ima sad te nema
05.  Tako sexy
06.  Meni treba ljubavi
07.  Tako kratko te znam
08.  Drugi čovjek
09.  Padaju domine
10.  Ni traga ni glasa
11.  Varalico
12.  Nema nade - Harem Rmx
13.  Time - Eurodance RMX

PO ZASSANIU PLIKU ZMIEŃ KONIEC PLIKU Z .koy----->.rar
http://udg-x8.moon-station.us:3000/user ... A-2005.koy
Ostatnio edytowano 19.06.2013 15:39 przez Robert_K, łącznie edytowano 1 raz
lutka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lutka » 04.08.2005 18:34

Witaj, Robert. Colonia to rowniez jeden z moich ulubionych chorwackich zespolow.Od ich najnowszego albumu wole jednak wczesniejsze, np."Dolazi oluja" i jeszcze starsze.Moja przygoda z Colonia zaczela sie od piosenki "Za Tvoje snene oci" na Hvarze 2003 i od tej pory takze na biezaco sledze ich poczynania.Wyobraz sobie, ze Tomislav regularnie kupuje wino od ojca moich znajomych w Solinie...Chorwacki swiat jest maly :)
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 04.08.2005 21:16

[quote="Robert_K"]
więc specjalnie dla was najnowszy album który sobie ściagnijcie i wypalcie na cd

a to legalne jest ?takie zassanie muzyki z tego linka

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone