...zdjęcia faktycznie śliczne, natomiast Wasze parkowanie i przygoda z podjazdem przypomina mi nasze wycieczki i podobny parking na Hvarze.
Również po przyjeździe przez kilka dni mieliśmy obawy czy jest sens uruchamiać samochód...
megidh napisał(a):Bo takie chmury tworzą wspaniałą oprawę dla widoków. Też wolę, gdy na niebie są chmury.Abakus68 napisał(a):Uwielbiam gdy są takie chmury. Wolę je, niż bezchmurne totalnie niebo.
kadrowanie to bardzo ważna sprawa, więc nie umniejszaj swojego wkładu w tworzenie tych fotek.
Aż się boję co zobaczę, gdy wyciągniesz wreszcie ten aparat ważący prawie kilogram.
majeczka napisał(a):...zdjęcia faktycznie śliczne
Wasze parkowanie i przygoda z podjazdem przypomina mi nasze wycieczki i podobny parking na Hvarze.
Również po przyjeździe przez kilka dni mieliśmy obawy czy jest sens uruchamiać samochód...
agata26061 napisał(a):Ojjj, aż mi się przypomina nasz pobyt w app Slavinka w Ivan Dolac na Hvarze... Wjazd na parking domu był także "po lusterkach". Małżonek też stwierdził początkowo, że tylko za 10 dni stamtąd wyjedzie... Ale to był tylko początkowy szok. Wyjeżdżalśmy stamtąd kilka razy, ale mój mąż jest tak świetnym kierowcą, że mimo tego iż te wszystkie pikacze w aucie świeciły się na czerwono, wróciliśmy do domu bez najmniejszej ryski
Dawigs napisał(a):Świetne zdjęcia . Na Braču jeszcze nie byliśmy więc z chęcią będę śledził dalszy ciąg relacji .
Bravik napisał(a):Witaj. Fajne foty, więc choć mocno spóźniony, po cichu przypominam sobie wyspę.
Z ciekawości co to za telefon?travel napisał(a): to moja nowa nie do końca rozkminiona komórka miała na początku naszych wakacji włączone HDR -stąd te głębie i zdjęcia niejednokrotnie jak dla mnie przekombinowane . Zobaczysz jakie mam dziwaczne zdjęcia z plaży Poza HDR-em , ma jeszcze funkcje zdjęć nocnych i obiektyw ultraszeroki .
piekara114 napisał(a):Miał być w lipcu Brać, ale mieszkańcy nas nie chcieli...
Ale może i dobrze, bo w tym roku był szturm na wyspę, więc jak my tam dotrzemy to może już będzie po szale na wyspę
Z ciekawości co to za telefon?travel napisał(a): to moja nowa nie do końca rozkminiona komórka miała na początku naszych wakacji włączone HDR -stąd te głębie i zdjęcia niejednokrotnie jak dla mnie przekombinowane . Zobaczysz jakie mam dziwaczne zdjęcia z plaży Poza HDR-em , ma jeszcze funkcje zdjęć nocnych i obiektyw ultraszeroki .
piekara114 napisał(a):A kiedy? Kto wie, bo chce jechać do Grecji, a co wyjdzie....kto wie..... Nie wiemy nawet czy syn będzie chciał z nami jechać.....
travel napisał(a):piekara114 napisał(a):A kiedy? Kto wie, bo chce jechać do Grecji, a co wyjdzie....kto wie..... Nie wiemy nawet czy syn będzie chciał z nami jechać.....
Miejmy nadzieję ,że do kolejnego lata sytuacja z koroną się uspokoi i będziemy mogli wyruszyć gdzieś na południe
Synem się nie przejmuj, ja bardzo przeżywałam jak córka przestała z nami jeździć.... a teraz taki wyjazd we dwoje ma duużo zalet
Powrót do Nasze relacje z podróży