kulka53 napisał(a):Poczytałem i pooglądałem , całkiem niezłe foty robią te nowoczesne komórki
Chociaż odnoszę wrażenie, że tradycyjnie najlepsze w warunkach "bezproblemowych" zaś w tych nieco gorszych już nieco się gubią i ostrość znika . Nieważne, i tak robią wrażenie
Widoki z postirskiego cmentarza , rzeczywiście wspaniałe...
No i różne już pomniki widziałem i na żywo na wyspie i w forumowych relacjach, ale "ławica" chyba bije wszystkie inne pomysły na głowę
piekara114 napisał(a):U nas najlepsze zdjęcia w trudnych warunkach robi smartfon syna.... Ale my nie używamy lustrzanki....
travel napisał(a):Dla mnie najlepszą porą na robienie zdjęć jest świt i zmierzch - to czysta magia. Kolejny apartman zarezerwuj sobie koło kościoła to nie będziesz miała problemu ze wstawaniem
travel napisał(a):Nasze odczucia z tego szutru były jednak trochę inne niż u Kulki. Może to kwestia samochodu - nasz jest niżej zawieszony i szerszy. Na w miarę równych szutrach nieźle sobie radzi.
travel napisał(a):Wiem ,że jest tu zakaz fotografowania
travel napisał(a):Czy to ten kot z obróżką?
travel napisał(a):Przewodnik zna jednak kilka słów po polsku i rozumiemy 99,9 % z tego co mówi.
Epepa napisał(a):travel napisał(a):Dla mnie najlepszą porą na robienie zdjęć jest świt i zmierzch - to czysta magia. Kolejny apartman zarezerwuj sobie koło kościoła to nie będziesz miała problemu ze wstawaniem
Jest to jakiś pomysł. Z tym, że to musiałby być jakiś solidny dzwon.
Zdjęcia wschodu słońca są przepiękne! Mogłabym na nie patrzeć i patrzeć.
maslinka napisał(a): Osiołki też słodkie. Widać, że Twój Małż miał radochę
kulka53 napisał(a):w naszej dzielnej Skodzie miska olejowa jest tak wgnieciona że wchodzi do niej ok. pół litra oleju mniej niż wynosi norma
travel napisał(a):Wiem ,że jest tu zakaz fotografowania
Ale chyba wewnątrz? .
Czy mógłbym prosić o linki do Twoich poprzednich relacji?
Dokładnie.travel napisał(a):Ja zauważyłam,że moja komórka robi ostrzejsze zdjęcia niż wypasiony aparat.piekara114 napisał(a):U nas najlepsze zdjęcia w trudnych warunkach robi smartfon syna.... Ale my nie używamy lustrzanki....
Ale za to w zoomach przegrywa
Powrót do Nasze relacje z podróży