Postira - wczoraj byłam na wzgórzu z Kulkami, a dzisiaj z Tobą....
Abakus68 napisał(a):Iza... Jak to dziwnie ludzi ciągnie na cmentarz. Wkładają rękę cholera wie gdzie, niby modlą się, żeby jej nic nie odgryzło, a potem idą na cmentarz sprawdzić, czy ich tam nie ma.... Takie grobowy żarcik...
Prija jak Zastup prawie ino bez drogi od tyłka strony
piekara114 napisał(a):Postira - wczoraj byłam na wzgórzu z Kulkami, a dzisiaj z Tobą....
kai_30 napisał(a):Jak ja mogłam relację z Braca ominąć? Dosiadam się w kąciku i nadrabiam zaległości
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ta plaża super wygląda, a osłonięte tyły to duży plus.
travel napisał(a):megidh napisał(a):travel napisał(a):Po drodze spotykam ławicę ryb
Aż wstyd się przyznać, ale najpierw wypatrywałam tej ławicy ryb w wodzie .
Bo to takie ryby w nieoczywistych kształtach
piotrf napisał(a):travel napisał(a):megidh napisał(a):travel napisał(a):Po drodze spotykam ławicę ryb
Aż wstyd się przyznać, ale najpierw wypatrywałam tej ławicy ryb w wodzie .
Bo to takie ryby w nieoczywistych kształtach
Przynajmniej wiadomo , że jednego gatunku i wielkości dobrej do sprawiedliwego podziału
Pozdrawiam
Piotr
gusia-s napisał(a):Skwerek znajomy, jednak w tym roku znacznie odmienionytravel napisał(a):I znów wychodzę na znajomy skwerek z pomnikiem chorwackiego pisarza Vladimira Nazora ...
...
gusia-s napisał(a):No właśnie, szkoda jednak, że w to miejsce nie posadzono nowej palmy tylko zdaje się oliwkę?
Powrót do Nasze relacje z podróży