krassus napisał(a):Jacol - Niestety, bez dobrej ochrony antywirusowej, etc. się nie obejdzie.
No nie Krassus , nie przesadzaj !!! To że napisałem o swoim amatorstwie w dziedzinie komputerów nie znaczyło bynajmniej , iz nie mam pojęcia o istnieniu programów antywirusowych i tzw. ścian ogniowych , tudzież programów antyszpiegowskich...ha ha ha , stosuję to z powodzeniem odkąd tylko zakupiłem komputer ! A moi koledzy - z wyższego wykształcenia informatycy (jeden nawet z tytułem doktora w tej dziedzinie ) to pewnie nie tyle by się na Twoje stwierdzenie uśmiali co mogliby sie obrazić....
Oczywiście , że problemy nie wynikały z obecności wirusów - mam zwyczaj CODZIENNEGO skanowania komputera i usuwania NATYCHMIAST wszelakich świństw. Jestem zdania , iż po prostu ten tepsowski program był kolejnym bublem (tak jak cała tepsa jest jednym wielkim bublem) , który został wyprodukowany przez naszego pożal się Boże "monopolistę".
Nadal jestem zdania , że najlepszym wyjściem jest metoda Bruno kilka postów wyżej. A swoja droga Bruno , skoro tę metode zastosowałeś to też musiałeś słyszeć o szkodliwości tej neostradowej aplikacji....
Pozdrawiam , Jacek