zbys2011 napisał(a):ana58 proszę podziel się informacją jak wygląda sytuacja z internetem w apartamencie Hrbat - czy jest bardzo słaby zasięg ? - czy jeśli wyjdzie się na zewnątrz budynku to jest w porządku ?(nie chodzi mi o przeglądanie stron tylko o korzystanie z bramki telefonicznej, żeby taniej dzwonić do kraju)
Adrian34 napisał(a):Nie bójcie się Chorwacji, uśmiech na twarz i przed siebie. O ile dobrze pamiętam uliczki są ciasne i bywa stromo, ale da się jeżdzić bez nadludzkich umiejętności. W tym roku byłem w Balica Rat - 500 m od tego apartamentu i bardzo mile wspominam ten wyjazd.
Do CRO jeżdżę od 10 lat i jeszcze nigdy nie żałowałem wybranego kierunku.
Za każdym razem jechałem w ciemno tzn. bez wcześniejszej rezerwacji - zawsze było ok. Pozdrawiam i miłego wypoczynku.
zbys2011 napisał(a):kamil1929 - to pod koniec Twojego pobytu pojawię się, chętnie skorzystam ze wskazówek z jakich atrakcji w okolicach skorzystać - oby pogoda była
zbys2011 napisał(a):kamil1929 - pewnie kolega podzielił się z Tobą zdjęciami z pobytu w apartamencie Hrbat - czy nie mógłbyś podesłać mi parę zdjęć (dużo zdjęć jest na forum) -ale może masz jeszcze jakieś inne - jak wygląda okolica, plaża z bliska itp (która plaża najciekawsza), widok z okna apartamentu itp, jak wygląda zjazd od głównej ulicy do apartamentu - żeby nie było tak stromo, że auto się połamie i jak najlepiej dojechać pod apartament (będę jechał od strony Makarskiej,zjadę z autostrady w Sestanovac- już tamtędy jechałem - fajne widoki)